EN NÆR OG LANGSIKTIG
SAMARBEIDSPARTNER

Vi jobber tett med våre kunder og bygger langsiktige relasjoner fordi
dette gjør at vi forstår deres marked bedre, og gjør at vi blir de beste
sparrings- og samarbeidspartnere.

  

Kom i kontakt med en rådgiver 

Din samarbeidspartner - Rekruttering, bemanning og omstilling 

personalhuset_linje

Vi mener at nærhet og gode relasjoner gjør at man tør å utfordre hverandre mer; til å tenke nytt og annerledes. Verdien i Personalhuset ligger i menneskene, kompetansen og hvordan vi omsetter den til verdifulle tjenester for våre kunder. Enten om behovet er i form av fleksibel bemanning, rådgivning i fastansettelser, eller bistand når endringer i markedet gir utfordringer. 


Mellomrom

Våre tjenester

bemanningsbyrå

Bemanning

Behov for en vikar? Våre erfarne bemanningsrådgivere har sterk faglig kompetanse og evne til å finne løsninger tilpasset ditt behov

Les mer

Rekrutteringsbyrå

Rekruttering

Gjennom en målrettet rekrutteringsprosess bidrar vi til at du finner og velger den kandidaten som lykkes best i stillingen.

Les mer

Omstilling

Omstilling

Vi tilbyr rådgivning, planlegging og gjennomføring i nedbemannings- og omstillingsprosesser.

Les mer


Logg inn på kundeportal
  
  
  

  

Personalhuset har en rekke løsninger og tjenester som understøtter din bedrifts behov etter lovendringene, og bistår gjerne for å finne de beste alternativene for nettopp din bedrift.

img

Prosjektrekruttering

Mangler din bedrift tariffavtale og godkjent avtale med
tillitsvalgt er prosjektrekruttering en utmerket løsning for å løse behovet for ekstra personell ved sesongvariasjoner og produksjonstopper.

Les mer
img

Reisepersonell/Rotasjon

Ligger din bedrift i et område det er vanskelig å tiltrekke seg rett kompetanse? Personalhuset har ambulerende personell innenfor de fleste bransjer, som kan jobbe over lengre perioder over hele landet, avhengig av behov og sesongvariasjoner.

Les mer
img

Kurs og kompetanseutvikling

Har din bedrift behov for kompetansepåfyll eller utvikling? Vi tilbyr og utvikler kurs innenfor en rekke områder på en digital læringsplattform.

Les mer
img

Abonnementsløsninger

Ønsker din bedrift forutsigbarhet og trygghet både med hensyn til kostnader og personell? Personalhuset tilbyr abonnementsløsninger på de fleste av våre tjenester.

Les mer
  
  
Idrettens samarbeidspartner  

 

Våre fagområder

Vi har organisert oss i bransjer og fagområder, noe som gir deg trygghet på at vi kjenner de bransje- og fagspesifikke problemstillinger du er opptatt av. Våre rådgivere har flere typer kompetanse og jobber sammen for å sørge for at du som kunde får den helhetlige tilnærmingen dagens marked krever. Vi vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.

mellomrom

 

  

image

Er selskapet ditt synlig på sosiale medier?

Flere internasjonale studier viser at stadig flere jobbsøkere bruker sosiale medier aktivt når leter etter ny jobb. Derfor er det viktig at selskapet ditt er godt synlig på relevante plattformer. 


Les mer her

image

Treff opptil 60% flere potensielle kandidater

Våre annonsepakker sørger for at enda flere kandidater ser akkurat din stillingsannonse på nett. Annonsepakkene inkluderer bl.a. annonsevideo, podcast, FINN.no annonsering, SoMe-bannere, nettavisannonser m.m


Se våre annonsepakker

image

Våre kundehistorier

Se videoer av vårt samarbeid med noen av våre største kunder innen rekruttering og bemanning.


SE VÅRE KUNDEHISTORIER