La oss hjelpe deg videre i karrieren

På utkikk etter nye jobbmuligheter, eller ønsker du råd og veiledning i jobbsøkerprosessen? Vi hjelper deg videre i din karriere.


Se våre ledige stillinger Registrer din CV  Få jobbsøkertips

Hvorfor bli medarbeider
hos oss?

  

Vi i Personalhuset ønsker å hjelpe deg videre i din karriere. Våre rådgivere har alltid som mål å sørge for at våre medarbeidere får ut sitt fulle potensial. Vi har mange ulike oppdragsgivere i hele landet, og kan dermed tilby et stort spenn av jobbmuligheter innenfor en rekke bransjer. Vårt ønske er at du skal få nyttig jobberfaring og få bygge på egen kompetanse slik at du lykkes best mulig i din jobb. 

En trygg og fleksibel arbeidshverdag 

  

Enten du er student, nyutdannet, ønsker et karriereskifte eller er på utkikk etter en fleksibel deltidsjobb, hjelper vi deg. Hos oss kan du få prøve deg innen mange ulike bransjer og på forskjellige nivåer. Sammen finner vi den jobben som passer deg og din livssituasjon best.

  

Hos oss er det de menneskelige relasjonene som står i fokus når vi skal hjelpe folk ut i eller tilbake til arbeidslivet. Det fikk Annette merke. Hør hennes historie her: 

 

    
 
 

  

Hvorfor velge oss....?

  Bilde av mann som arbeider 

Vi gir deg muligheter

Som medarbeider hos oss får du muligheten til å prøve flere forskjellige bransjer og yrker. På denne måten kan du finne ut hva som passer best for deg. Slik variert erfaring gir deg verdifull kompetanse og styrker dine fremtidige muligheter i arbeidsmarkedet. Bygg din karriere sammen med oss.

 

God oppfølging

Som medarbeider hos oss blir du godt ivaretatt. Vi er opptatt av å følge deg opp slik at du trives best mulig i din jobb. Vår målsetning er å være den foretrukne arbeidsgiveren i bransjen.

Som ansatt hos oss:

  • følges du opp jevnlig av din rådgiver

  • blir du invitert til arrangementer og happenings

  • får du mulighet for personlig rådgivning

  • får du en rekke rabatter og innkjøpsfordeler gjennom vårt fordelsprogram

Bilde av mennesker i jobbsituasjon

  

    

  

Hva vil du jobbe med?

Vi vet hva som kreves av deg for å lykkes. Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter i din fremtidige karriere. Start med å registrere deg for jobb innenfor et av våre spesialområder. Du kan lese mer om fagområdene nedenfor ↓   

 

 

Jobbsøkerbloggen

 

Vi ønsker at du lykkes! For å gjøre det enklest mulig for deg å komme i gang med jobbjakten har vi listet opp noen tips og triks, som forhåpentligvis gjør søkeprosessen litt enklere. Dersom du ønsker rådføring i andre deler av prosessen er du velkommen til å kontakte våre lokale rådgivere her.

Seks tips til hjemmekontoret

Seks tips til hjemmekontoret

Er du tilbake på hjemmekontoret? Les våre tips om hvordan du kan jobbe effektiv og samtidig ivareta et godt arbeidsmiljø selv når du jobber hjemmefra.

les innlegg
Hva er fordelene og ulempene med jobbhopping?

Hva er fordelene og ulempene med jobbhopping?

Antall år vi tilbringer i en stilling før vi bytter jobbeite blir stadig kortere. Hvorfor bytter dagens unge arbeidstakere så ofte arbeidsgivere og hva er fordelene og ulempene med slik jobbhopping?

les innlegg
Åtte tips til videointervjuet

Åtte tips til videointervjuet

Det blir mer og mer populært med videointervjuer i rekrutteringsprosesser. Dette kan for noen være stressende og utfordrende.

les innlegg

Les flere blogginnlegg her