Vi er stolte av å ha en kultur
hvor mennesket står i fokus.

  

  

  

  Personalhuset

Da vi etablerte oss på begynnelsen av 2000-tallet bestod Personalhuset av et knippe rådgivere med bakgrunn fra AETAT – det som nå heter NAV. Med seg i bagasjen hadde de en kultur som handlet om å hjelpe, og et stort ønske om å være personlige. Det handlet da som nå, om å støtte de menneskene vi jobber med.

Vi har vært på en lang reise siden den spede begynnelsen i 2001. Vi har blitt et av landets største rekrutterings- og bemanningsselskaper, med kontorer over hele Norge. På veien har vi utviklet oss; vi har blitt mer spesialiserte, opparbeidet oss store nettverk blant både arbeidsgivere og arbeidstakere, og utviklet solide systemer som gjør deg trygg på at vi også er her i fremtiden. 

Men vi har ikke glemt hvor vi kommer fra: For oss vil det alltid handle om menneskene vi møter og hvordan vi kan bistå dem med å nå sitt fulle potensial.

personalhuset hovedkontor

  

Kultur

Uavhengig om du er på utkikk etter en ny leder, kollega, jobb eller støttespiller i hverdagen, vil du møte rådgivere som er genuint opptatt av å hjelpe deg. Det spiller ingen rolle om du befinner deg i sør, nord, øst eller vest; du kan alltid forvente den samme kvaliteten fra oss.

Våre rådgivere har ulik kompetanse og representerer et mangfoldig miljø. Én ting har vi alle likevel til felles:

Ingenting gir oss større glede enn når én av våre kandidater får fast jobb, eller én av våre kunder finner sin drømmekandidat.

Kjernen i vår virksomhet er mennesker som møter mennesker. I dag er det kanskje enda viktigere enn det var for tyve år siden. Rådgiverne våre er engasjerte støttespillere som heier på deg, men samtidig tør å utfordre. Vi i Personalhuset jobber sammen, med deg og våre kolleger, for å gi deg den bistanden du trenger.

  

Verdier

Våre verdier utgjør rettesnoren i hverdagen vår; vi etterlever dem gjennom adferden vår og jobber alltid for å bli enda bedre. Når vi sier at vi bryr oss, inspirerer og utfordrer, betyr det at vi strekker oss litt ekstra for å kunne støtte deg og hverandre. Verdiene representerer hvem vi er, hvordan vi opererer i hverdagen og hva vi etterstreber – for slik vi sikrer deg riktig kandidat.

  

Vårt formål

Gjennom våre to tiår har vi sett tusenvis av mennesker ta det første steget inn i arbeidslivet. Det er et privilegium, en glede og et stort ansvar Men det er samtidig derfor vi er til: 

Vi skal bidra til et dynamisk arbeidsliv. Ved å finne og utvikle morgendagens arbeidskraft stimulerer vi til økt verdiskapning hos kundene våre og i samfunnet. 

Muligheten til å gjøre en positiv forskjell for omverdenen er en viktig motivasjonsfaktor for oss. Det handler om å se hele mennesket og anerkjenne det for den du er, det handler om å bistå mennesker med å nå sitt fulle potensiale, det handler om mangfold og fordomsfri rekruttering, og det handler om å inspirere de vi møter på vår vei til å gjøre en størst mulig forskjell. 

For at vi skal lykkes har vi igangsatt flere initiativer som hjelper oss på veien. Blant annet har vi egne kompetanseprogram som gir kandidatene våre kunnskapen de trenger for å gripe mulighetene. Slik sikrer vi kandidaten en tryggere start, samtidig som kunden får en kvalifisert medarbeider.

  

Lyst til å vite mer? Ta kontakt med oss!