Siden Personalhuset ble etablert i 2001, har vi vokst fra fire lokalkontorer til å bli det største, norskeide bemannings- og rekrutteringsselskapet i Norden. I dag har vi kontorer over hele landet: fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

   

 

våre avdelinger - Personalhuset

Våre avdelinger

Vi i Personalhuset betjener hele landet. Våre avdelinger har vakttelefonløsning for bestilling av vikarer, se mer informasjon ved å klikke inn i på ditt lokalkontor nedenfor.

  

Akershus

Lillestrøm

  

Agder

Arendal

Kristiansand

  
Buskerud

Buskerud

    

Møre & Romsdalen

Ålesund

  

Nord-Norge

Bodø

Helgeland

Tromsø

  

Vestfold & Telemark

Vestfold og Telemark

  

Vestland

Bergen

  

Østfold

Østfold

  

  

image

Har du spørsmål om en stillingsannonse?

Om du har spørsmål knyttet til en stillingsannonse er du velkommen til å kontakte våre rådgivere direkte. Alle våre stillingsannonser har dedikerte rådgivere som er ansvarlig for rekrutteringen. Kontaktinformasjon til rådgiver finner du lett ved å scrolle ned i stillingsannonsene på vårt stillingstorg.


Gå til stillingstorg

image

Vil du registrere deg som jobbsøker?

Som medarbeider hos oss får du muligheten til å prøve flere forskjellige bransjer og yrker. På denne måten kan du finne ut hva som passer best for deg. Registrer deg som jobbsøker i dag!


Registrer deg som jobbsøker

  

  Har du behov for personell?

Har din bedrift behov for vikarer, assistanse med fastrekruttering eller støtte i omstillingsprosesser? Ta kontakt med oss i dag ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og rask responstid. Ser frem til å hjelpe deg!