Personalhuset 

Kurs og kompetanseutvikling​


  

<- Tilbake

 

Har din bedrift behov for kompetansepåfyll eller utvikling?

Personalhuset tilbyr kurs innenfor en rekke områder på en digital læringsplattform. Kursene kan bygges i samarbeid med deg som kunde eller ta utgangspunkt i allerede produsert materiale. Vi tilbyr også onboarding og offboarding av ansatte, og kursene kan brukes som enkeltstående opplæring, eller inkluderes i rekruttering og/eller bemanningsprosesser​.

 

Vi bistår med blant annet: ​

  

Skreddersydde digitale kurs

Samfunnet er i rask utvikling og behovet for oppdatering av kunnskap og kompetanseheving er avgjørende i et marked preget av konkurranse. Dette handler ikke bare om å levere de beste tjenestene, men også sørge for å beholde og utvikle sine egne ansatte samt tiltrekke seg nye kloke hoder. 

Kanskje har din bedrift allerede produsert læringsmateriell, men mangler struktur og en felles læringsplattform. Personalhuset skreddersyr digitale kurs for for din bedrift, slik at du til en hver til har tilgang til kompetansen du trenger. Har du perioder du har behov for vikarer, vil Personalhuset i tillegg sikre at all relevant opplæring er gjennomført før de kommer ut i jobb hos din bedrift.

  

Ønsker du mer informasjon om kurs og kompetanseutvikling?