Om Personalhuset

Vi er et norskeid rekrutterings- og bemanningsbyrå
med kontorer over hele landet.

Kontakt oss  


   

Hvem vi er

Personalhuset er et norskeid rekrutterings- og bemanningsbyrå med kontorer over hele landet.  Vårt viktigste formål er å bidra til å få mennesker inn i arbeidslivet, og siden 2001 har tusenvis fått jobb gjennom oss. Det kunne vi ikke klart uten våre fantastiske kunder, kandidater og kolleger.

Spør du våre rådgivere om hvorfor de går på jobb hver morgen, vil du få et unisont svar: Vi går på jobb for å hjelpe mennesker. For oss handler det om hvordan vi kan hjelpe deg i din situasjon – enten du leter etter den perfekte jobb, den riktige kandidaten eller en faglig støttespiller i arbeidshverdagen.

Vi er store nok til å hjelpe, men liten nok til å bry oss. Våre rådgivere har et bredt kontaktnett som strekker seg på tvers av bransjer, erfaring fra fagfeltene de jobber med og et stort engasjement for å #inspirere og #utfordre.

  

Lyst til å vite mer? Ta kontakt!

  

  

personalhuset

  Mellomrom

vi sikrer deg riktig kandidat

Vi sikrer deg riktig kompetanse

Personalhuset har rådgivere som kan bistå deg med rekruttering, bemanning og omstilling. Vi benytter oss av kvalitetssikrede prosesser i kombinasjon med ekspertise og engasjement for å sikre deg riktig kompetanse – enten du trenger en leder, kollega eller vikar.

  

Les mer om våre tjenester

Våre verdier

Vi bryr oss

Våre rådgivere går på jobb for å hjelpe mennesker; deg som står utenfor arbeidslivet, deg som har behov for en ny ansatt og deg som står i en omstillingsprosess.  Vi er stolte av å ha en kultur hvor mennesket står i fokus. Når du oppsøker oss, skal du føle deg ivaretatt fra a til å.

#bryross #inspirerer #utfordrer

    

Les mer om vår kultur og våre verdier

fagfolk møter fagfolk

Nær samarbeidspartner

Vi er en nær samarbeidspartner som streber etter å inspirere, utfordre og spille deg god. Våre rådgivere har et stort nettverk og erfaring fra fagfeltene de jobber med. Vi legger ned en ekstra innsats for å gjøre deg trygg på at vi forstår dine utfordringer, gir kvalifiserte råd og hjelper deg med dine behov.

Mange av våre kunder bruker oss som støttespillere i hverdagen – enten det handler om kompetanseplanlegging, teamutvikling eller konflikthåndtering.

Våre rådgivere

 Idrettens samarbeidspartner  

  

Bilde av ikon

Her finner du oss

Siden Personalhuset ble etablert i 2001, har vi vokst fra fire lokalkontorer til å bli det største, norskeide bemannings- og rekrutteringsselskapet i Norden. I dag har vi kontorer over hele landet: fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. 

Finn ditt lokalkontor

  

  

  

Kvalitet og sertifiseringer

  

Ved spørsmål angående presseskriv og øvrig kommunikasjon, vennligst kontakt vår pressekontakt. Her kan du også laste ned våre logo.

  

Les mer

Ledergruppe


Vår ledergruppe er organisert i en struktur som letter hierarki og kommunikasjonsflyt på tvers av avdelinger og nivå.

 

Les mer

Historier


Se videoer av vårt samarbeid med noen av våre største kunder innen rekruttering og bemanning.

  

Les mer

Presse & logo


Ved spørsmål angående presseskriv og øvrig kommunikasjon, vennligst kontakt vår pressekontakt. Her kan du også laste ned våre logo

  

Les mer


Personvern


Personahuset er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Les mer om hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

 

Les mer

Bærekraft

  

Vi er opptatt av å være et bærekraftig selskap, og gjør vårt ytterste for å ta vare på miljøet og samfunnet rundt oss. 

  

Les mer