Personalhuset 

Reisepersonell/Rotasjon


  

<- Tilbake

 

Ligger din bedrift i et område det er vanskelig å tiltrekke seg rett kompetanse?

Personalhuset har ambulerende personell innenfor de fleste bransjer, som kan jobbe over lengre perioder over hele landet, avhengig av behov og sesongvariasjoner.

Mange bedrifter strever i perioder med å tiltrekke seg nok personell med riktig kompetanse. Kanskje har du behov for å oppbemanne i perioder, men sliter med tid eller resurser for å administrere dette. Hvis din bedrift i tillegg ligger i et område der det er vanskelig å finne rett kompetanse kan rotasjonsbemanning eller reisepersonell være løsningen.

  

Vi bistår med blant annet: ​

  

Hvordan fungerer det?

Kandidatene jobber i skift og flere team kan rotere f,eks to uker på og to uker av. Rotasjonsbemanning er landsdekkende og kan skaleres etter behov. Enten du har bruk for en enkelt resurs eller flere på samme tid. Smarte løsninger og dedikerte rådgivere finner frem til de rette ressursene og skiftplanene tilpasset nettopp ditt behov.

Vi leverer personell innenfor de fleste bransjer og lurer du på om vi kan finne rett kompetanse til nettopp din bedrift så ta kontakt med en av våre ekspert på reisepersonell.

Alexander Eide

Alexander Eide
Prosjektleder leveranse bemanning

Malin Strand Røe

Malin Strand Røe
Rådgiver

Maria Katrin Grønhaug

Maria Katrin Grønhaug
Rådgiver

  

Ønsker du mer informasjon om reisepersonell og rotasjon?