EN NÆR OG LANGSIKTIG
REKRUTTERINGSPARTNER I BERGEN

Vi jobber tett med våre kunder og bygger langsiktige relasjoner! Dette gjør vi for å forstå virksomheten bedre og for å bli best mulige sparrings- og samarbeidspartnere.

  

Kontakt en rekrutteringsrådgiver

Våre rådgivere bistår deg med å gjennomføre en profesjonell rekrutteringsprosess fra a til å 

Få ting er vel mer spennende enn å få en ny leder eller medarbeider. Uavhengig av om du skal erstatte en kollega eller har opprettet en ny stilling, vil en nyansettelse forhåpentligvis gi et langt og fruktbart samarbeid; et samarbeid som bidrar til å bygge et godt team og kompetanse i organisasjonen.

  

"Vi tar utgangspunkt i ditt behov, og er en sparringspartner gjennom hele rekrutteringen - vi sørger for en målrettet, rettferdig og effektiv rekrutteringsprosess"

Steffen Aksdal, avdelingsleder i Personalhuset 

  

Finn jobb Awards

    

  

  

Våre rekrutteringsrådgivere 

  

 
 

  

Steffen Aksdal

Steffen Aksdal

Leder avdeling Bergen   

+47 400 11 666

steffen.aksdal@personalhuset.no      

Mitt navn er Steffen Aksdal, og jeg er regionsjef hos Personalhuset i Bergen.  Jeg har mer enn 17 års erfaring fra rekrutteringsbransjen, de siste 12 årene som leder i Personalhuset sin avdeling i Bergen.  I Personalhuset har jeg gjennomført flere krevende rekrutteringsprosesser for kunder i både offentlig og privat sektor.  Som eksempler kan nevnes stillinger som statsautorisert revisor til både revisjonsselskap og offentlig sektor og kommunaldirektører og kommunedirektører til noen av Norges største kommuner. Jeg er DNV-GL sertifisert rekrutterer og har også sertifisering i bruk av testverktøy fra AON og CEB.  

Før jeg gikk tilbake til rekruteringsfaget og som leder av Personalhuset i Bergen i 2010, har jeg bekledd roller som viseadministrerende direktør for Facility Service-selskapet Toma AS og som regionsdirektør for ISS Facility Services i til sammen mer enn 10 år. Dette er eksempler på topplederstillinger i virksomheter som stiller store krav til forretningsforståelse og kunnskap om operasjonelle leveranser med mennesker i sentrum. 

Andre kompetanseområder jeg har erfaring fra dekker lederoppgaver innen omstilling, endringsledelse personalledelse, salgsledelse, styrearbeid og oppgaver knyttet til økonomistyring og administrasjon

Jeg har variert teoretisk og praktisk bakgrunn fra økonomistyring, personalledelse og salgsledelse og sitter i dag som styreleder og styremedlem i flere virksomheter innen Næringsmiddelindustri og maskinerings og trading.

    

  

Cecilie Wåge

Cecilie Wåge

Seniorrådgiver rekruttering

+47 465 48 842

cecilie.wage@personalhuset.no     

Jeg har mange års erfaring med rekruttering og bemanning i både privat og offentlig sektor. Jeg har en variert teoretisk og praktisk bakgrunn fra rekruttering, personalledelse og kvalitetssikring med lang erfaring innen salg og kundeoppfølging. Med mer enn 10 års erfaring har jeg et solid og bredt nettverk, som kommer kundene mine til gode.

I dag jobber jeg med rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister til både privat og offentlig sektor.

Utdanningen min er Bachelor of management fra Handelshøyskolen BI. Jeg er også autorisert bruker av Aon Assesments’ Evne- og personlighetstester, deltar i program for DNV GL-sertifisert rekrutterer og sertifisert på personlighetstestene Cut-e.

 

  

Linda Stegelvik Johnsen

Linda Stegelvik Johnsen

Rådgiver rekruttering

+47 994 72 940

linda.stegelvik.johnsen@personalhuset.no       

Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har 20 års erfaring innen salg og ledelse fra ulike bransjer.

De siste 12 årene har jeg jobbet som leder innenfor kundeservice, primært bank og finans. Jeg har opparbeidet meg god kompetanse og erfaring innen rekruttering, personal- og endringsledelse, kulturbygging med fokus på mennesker og skape gode kundeopplevelser.

Min motivasjon er å finne riktig person til riktig stilling gjennom rettferdige og effektive prosesser, samtidig sørge for at både kandidater og kunder blir ivaretatt på en god måte. Dette bunner i mitt genuine engasjement for å skape gode resultater, alltid med mennesket i fokus.

 

  

Lurer du på hvorfor du bør bruke et rekrutteringsbyrå?

Her gir vi noen gode råd til hvorfor

  

Våre rekrutteringstjenester

 
img

Rekruttering av ledere og fagspesialister

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og fagspesialister.

Les mer om lederrekruttering
img

Executive search

Gjennom metoden Executive Search kommer vi i kontakt med relevante kandidater til en bestemt stilling.

Les mer om executive search
img

Kandidatvurdering

Vi kan bistå med vurdering og kvalitetssikring av både eksterne og interne kandidater.

Les mer kandidatvurdering
img

Rekruttering til offentlig sektor

Våre rekrutteringsrådgivere har bred erfaring med rekruttering av ledere og fagspesialister til offentlig sektor.

Les mer rekruttering til offentlig sektor
img

Annonsepakker

Treff opptil 60% flere potensielle kandidater. Annonsepakkene inkluderer bl.a. annonsevideo, podcast, FINN.no annonsering, SoMe-bannere, nettavisannonser m.m

Les mer om annonsepakker
img

Personalhuset HRC

Siden 2002 har HRC Offshore vært den ledende eksterne leverandøren av maritim og offshore arbeidskraft til den norske offshoreflåten.

Les mer om Personalhuset HRC

Ta kontakt med oss for en uforpliktende rekrutteringsprat