← Tilbake

Gjennom metoden Executive Search kommer vi i kontakt med relevante kandidater til en bestemt stilling. Vi loser alle parter gjennom en prosess, hvor kun de mest interessante kandidatene blir invitert.

Vi søker aktivt etter høyt kvalifiserte ledere. Våre researchere arbeider strukturert, og kartlegger markedet systematisk. Vi leter til vi finner riktig kandidat. Dette er en garanti for deg som kunde.

Du kan være trygg på at prosessen er konfidensiell. Vi har en diskret tilnærming og får kontakt med de menneskene som vanligvis ikke responderer på stillingsannonser.

 

VÅRT BIDRAG

Planlegging -  I planleggingsfasen møter og diskuterer vi rekrutteringsprosessen med oppdragsgiveren. Vi danner oss et klart bilde av hvilken type kandidat den aktuelle virksomheten har behov for. Vi diskuterer også fordeling av ansvarsområder og setter opp en tidsplan for rekrutteringsprosessen.

Søk etter kandidater -  Ved hjelp av systematisk kartlegging av markedet, kontakt med vårt store nettverk, eksterne og interne datasøk og bruk av kilder, finner, vurderer og kontakter vi de beste kandidatene til den aktuelle stillingen.

Vurdering av kandidater -  Vi gjennomfører første- og annengangsintervjuer med kandidatene, og foretar en personprofilanalyse. Vi kan også gjennomføre evne- og ferdighetstester der dette er hensiktsmessig. 

Presentasjon av kandidater -  Førstegangspresentasjonen foregår gjerne hos Personalhuset Search & Selection, mens møtet med de endelige finalekandidatene finner sted hos oppdragsgiver. Vi sjekker referanser og kan hjelpe til med avtaleinngåelse, oppsett av arbeidskontrakter og lignende.

Oppfølging -  Vi følger alltid opp våre oppdragsgivere og kandidater for å sjekke hvordan ansettelsesforholdet har utviklet seg.

 

Uforpliktende tilbud


ANDRE REKRUTTERINGSTJENESTER

img

KANDIDATVURDERING

Vi kan bistå med vurdering og kvalitetssikring av både eksterne og interne kandidater.

Les mer
img

ANNONSEPAKKER

Treff opptil 60% flere potensielle kandidater. Annonsepakkene inkluderer bl.a. annonsevideo, podcast, FINN.no annonsering, SoMe-bannere, nettavisannonser m.m

Les mer
img

LEDERREKRUTTERING

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Suksess for oss er når kandidat og kunde sammen oppnår suksess.

Les mer