LEDERREKRUTTERING

linje


← Tilbake

Lederrekruttering er den mest kritiske rekrutteringen en bedrift kan gjøre. Lederrekruttering og rekruttering til nøkkelposisjoner krever derfor ekstra fokus.

Personalhuset Search & Selection har en egen enhet med dedikerte rådgivere spesialisert på lederrekruttering og tilbyr ledende kvalitetssikring i søk og selekteringsprosessen når din bedrift ønsker bistand innen lederrekruttering og Executive Search.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Suksess for oss er når kandidat og kunde sammen oppnår suksess.

-
-

VÅRT BIDRAG

Grundig kartlegging -  For å kunne gjennomføre en treffsikker, effektiv og rettferdig lederrekruttering, er det en forutsetning at både vi og kunden har en klar forståelse av stillingens innhold og hvilke kriterier som skal legges til grunn for valg av kandidat. Ved lederrekruttering er det avgjørende å minimere risikoen for en feilansettelse. Derfor får kartlegging av stillingen og bedrift høy prioritet i våre prosesser. Å benytte Personalhuset til lederrekruttering betyr at prosessen får et korrekt utgangspunkt.

Søk og annonsering -  Vi opplever ofte at til lederstillinger og sentrale nøkkelroller, må man aktivt oppsøke kandidater. Vi tilbyr komplette rekrutteringsprosesser og delprosesser med både søk og annonsering.

Utvelgelse -  Når vi skal vurdere og velge ut de best kvalifiserte kandidatene, bruker vi en unik kombinasjon av søk, intervjuteknikk, cases og testing som danner grunnlag for en dokumentert sammenligning og seleksjon av egnetheten til de aktuelle finalekandidater. Vi bruker den rangeringsmetoden som gir best objektivt rangering.

Innstilling og oppfølging -  Våre rådgivere vil rådgi din bedrift i å velge rett kandidat. Vi hjelper deg å identifisere hvem som er den mest riktige kandidaten for din bedrift og stillingen din bedrift skal besette. Ved å velge Personalhuset til lederrekrutering kan du også være trygge på at vi vil følge din bedrift og lederen tett opp det første året i etter ansettelse for å sikre en optimal ansettelse.

Kompetanse og erfaring -  Våre rådgivere har lang erfaring fra lederrekruttering. Siden 2001 har våre rekruttere bistått våre kunder innen lederrekrutteringer til både offentlig og privat virksomhet. 

-

Vi forstår behovene og vil komme med konkrete innspill gjennom hele prosessen!


Uforpliktende tilbud

 Personalhuset_divider


ANDRE REKRUTTERINGSTJENESTER

img

EXECUTIVE SEARCH

Gjennom metoden Executive Search kommer vi i kontakt med relevante kandidater til en bestemt stilling.

Les mer
img

ANNONSEPAKKER

Treff opptil 60% flere potensielle kandidater. Annonsepakkene inkluderer bl.a. annonsevideo, podcast, FINN.no annonsering, SoMe-bannere, nettavisannonser m.m

Les mer
img

KANDIDATVURDERING

Vi kan bistå med vurdering og kvalitetssikring av både eksterne og interne kandidater.

Les mer