KANDIDATVURDERING

linje


← Tilbake

Har du selv funnet flere aktuelle kandidater til en stilling som skal fylles? Eller kanskje du har funnet en ansatt i selskapet som kan være aktuell for en ny rolle? Vi kan bistå med vurdering og kvalitetssikring av både eksterne og interne kandidater. 

Personalhuset Search & Selection gjør en uavhengig vurdering av kandidatene dere presenterer for oss. Vi har solide verktøy som sørger for faglige vurderinger, og sikrer en god dialog mellom alle parter. En god rekrutteringsprosess er fullført når alle behov er kartlagt og kandidaten er vurdert på en grundig og uavhengig måte.

-

VÅRT BIDRAG

Vurdering av kandidater -  Vi bistår gjerne ved første- og annengangsintervjuer med kandidatene, og foretar en personprofilanalyse. Vi kan også gjennomføre evne- og ferdighetstester der dette er hensiktsmessig. 

Kvalitetssikring av kandidater -  Vi sjekker referanser og kan gjennomføre en bakgrunnsjekk på aktuelle kandidater. Ved behov bistår vi gjerne til med avtaleinngåelse, oppsett av arbeidskontrakter og lignende.


Uforpliktende tilbud

Personalhuset_divider


ANDRE REKRUTTERINGSTJENESTER

img

EXECUTIVE SEARCH

Gjennom metoden Executive Search kommer vi i kontakt med relevante kandidater til en bestemt stilling.

Les mer
img

ANNONSEPAKKER

Treff opptil 60% flere potensielle kandidater. Annonsepakkene inkluderer bl.a. annonsevideo, podcast, FINN.no annonsering, SoMe-bannere, nettavisannonser m.m

Les mer
img

LEDERREKRUTTERING

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Suksess for oss er når kandidat og kunde sammen oppnår suksess.

Les mer