Nyheter og blogg

Hvilke grep bør selskaper ta for å tiltrekke seg de beste unge kandidatene?

17 juni 2020

Millenniumsgenerasjonen gjør nå for alvor sitt inntog i arbeidslivet. Dette er en generasjon med arbeidstakere som har helt andre verdier, ønsker og forventninger til en jobb enn sine forgjengere.

På frontlinjen mot bakteriene | Bemanning renholdsmedarbeidere

02 juni 2020

- I disse tider ser kanskje enda flere det vi i Personalhuset har visst hele tiden: akkurat hvor avgjørende renholdere er for å holde samfunnet vårt i gang.

Vi vet at perioden fremover blir krevende, men vi er forberedt | Bemanning til lager og logistikk

27 mai 2020

- Ingen vet riktig hva som skjer fremover, men det vil komme en kraftig oppgang hvor behovet for folk plutselig melder seg, og det vil skje snart. Derfor er det avgjørende for oss å holde en proaktiv holdning, slik at vi kommer smellen i forkjøpet og står klare med riktig bemanning til riktig tid, sier Piotr Kwiatkowski, salgssjef for lager og logistikk ved Personalhuset.

Rigget for normalen | Bemanning kundesenter

18 mai 2020

- Naturlig nok fikk kundesentrene til selskap innen TV og bredbånd mer enn nok å drive med, og de ansatte vi har plassert ut møtte en større arbeidsbelastning i tillegg til å bli sendt på hjemmekontor, kan Stian fortelle

Holdt tempoet oppe i nedgangstid | Bemanning til barnehage

14 mai 2020

Som mange andre fikk også Personalhuset en brå avslutning da myndighetene stengte skoler og barnehager, men Camilla kan melde om positive utfall som følge av gode rutiner, tett samarbeid og en gjennomgående evne til å tenke nytt og finne gode løsninger.