04. september 2020

Det viktige styrearbeidet

Personalhuset Search & Selection Agder er godt i gang med styrerekruttering, under kyndig ledelse av hodejeger Bjørn Åstveit. Målet er å gjøre styret ditt mest mulig effektivt. – Jeg har rekruttert styreledere og styremedlemmer i en årrekke, og ser behovet der ute, sier Åstveit og hopper rett inn i en kjent problemstilling: – Ikke et vondt ord om venner og familie som styremedlemmer. I noen tilfeller har de akkurat den typen innsikt som skal til. Men for virksomheter flest vil jeg likevel anbefale å få inn ekstern kompetanse.

les innlegg
17. juni 2020

Hvilke grep bør selskaper ta for å tiltrekke seg de beste unge kandidatene?

Millenniumsgenerasjonen gjør nå for alvor sitt inntog i arbeidslivet. Dette er en generasjon med arbeidstakere som har helt andre verdier, ønsker og forventninger til en jobb enn sine forgjengere.

les innlegg
02. juni 2020

På frontlinjen mot bakteriene | Bemanning renholdsmedarbeidere

- I disse tider ser kanskje enda flere det vi i Personalhuset har visst hele tiden: akkurat hvor avgjørende renholdere er for å holde samfunnet vårt i gang.

les innlegg
27. mai 2020

Vi vet at perioden fremover blir krevende, men vi er forberedt | Bemanning til lager og logistikk

- Ingen vet riktig hva som skjer fremover, men det vil komme en kraftig oppgang hvor behovet for folk plutselig melder seg, og det vil skje snart. Derfor er det avgjørende for oss å holde en proaktiv holdning, slik at vi kommer smellen i forkjøpet og står klare med riktig bemanning til riktig tid, sier Piotr Kwiatkowski, salgssjef for lager og logistikk ved Personalhuset.

les innlegg
18. mai 2020

Rigget for normalen | Bemanning kundesenter

- Naturlig nok fikk kundesentrene til selskap innen TV og bredbånd mer enn nok å drive med, og de ansatte vi har plassert ut møtte en større arbeidsbelastning i tillegg til å bli sendt på hjemmekontor, kan Stian fortelle

les innlegg
14. mai 2020

Holdt tempoet oppe i nedgangstid | Bemanning til barnehage

Som mange andre fikk også Personalhuset en brå avslutning da myndighetene stengte skoler og barnehager, men Camilla kan melde om positive utfall som følge av gode rutiner, tett samarbeid og en gjennomgående evne til å tenke nytt og finne gode løsninger.

les innlegg
22. april 2020

Hvordan motivere og engasjere dine ansatte

Synes du det er vanskelig å beholde dine ansatte? Opplever du at de mangler motivasjon og søker nye utfordringer? Her er noen gode råd til hvordan å motivere og engasjere dine ansatte.

les innlegg
14. april 2020

Do´s and dont´s i jobbintervjuet

Etter å ha trålet deg gjennom stillingsannonse på stillingsannonse og finslipt CV-en din til perfeksjon har du endelig fått innkallelse til et jobbintervju.

les innlegg
14. april 2020

Fem tips til en god CV

Det første en rekrutterer eller arbeidsgiver leser er faktisk CV-en til kandidaten før noe som helst annet. Derfor er det viktig at denne er strukturert og gir et godt førsteinntrykk.

les innlegg