Rekruttering, bemanning og omstillingstjenester

personalhuset_linje

Vi er en nær og personlig rekrutteringspartner og arbeidsgiver. Til sammen er vi over 120 ansatte som hver dag jobber for å inspirere, utfordre og bry oss om våre kunder og medarbeidere. For oss handler det om hvordan vi kan være en rådgiver for mennesker i ulike situasjoner – enten man leter etter den perfekte jobb, den riktige kandidaten eller hvis man ønsker en faglig støttespiller i arbeidshverdagen. 

 

  


Siste nytt

Et gledelig offshore-gjensyn

Et gledelig offshore-gjensyn

Etter å ha tilbragt det siste halvåret på kontor, fikk seniorrådgiver i Personalhuset i HRC, Geir Olav Hauge, et gledelig gjensyn med offshore-tilværelsen. På oppdrag for en kunde tilbragte han to uker på båt utenfor den skotske kysten.

les innlegg
Bærekraftsrapport 2021

Bærekraftsrapport 2021

Vår bærekraftstransformasjon startet for tre år siden da vi lanserte vår ambisjon om å være bransjens mest bærekraftige selskap. Siden da har bærekraft blitt en viktig strategisk prioritering og en helt vesentlig del av vår langsiktige strategi.

les innlegg
Det grønne rekrutteringsskiftet

Det grønne rekrutteringsskiftet

Stadig flere norske selskaper tar bærekraft og sitt samfunnsansvar på alvor. Som rekrutteringsselskap står Personalhuset midt i dette grønne skiftet og bistår bransjene og virksomhetene som satser på bærekraftig drift.

les innlegg

Se flere nyheter fra Personalhuset her