Personalhuset åpner ny avdeling på Helgeland

Personalhuset fortsetter sin satsning i Nord-Norge. Nå utvides region Midtnord med en egen avdeling på Helgeland.(Vidar Løvhaug - Stolt ranværing og fersk avdelingsleder for Personalhuset Helgeland)

Skal bidra til vekst i hele regionen
Det er Vidar Løvhaug som inntar stillingen som avdelingsleder for Personalhuset Helgeland.
Som ekte ranværing føler han en sterk tilhørighet til regionen og ønsker å bidra til at Helgeland blir en enda mer attraktiv plass å bo og jobbe.

- Målet mitt er å bidra til vekst i hele Helgeland. Selv om jeg er fra Mo i Rana er det utrolig viktig for meg at vi inkluderer hele regionen i satsingen vår. Vi ønsker ikke bare å skape attraktive arbeidsplasser på Mo, men også i Hemnes, Sandnesjøen, Brønnøysund, Nesna og Mosjøen. Målet vårt er å styrke hele denne fantastiske regionen og sørge for å beholde de fantastiske helgelendingene våre her.

Selv om den ferske avdelingslederen har store planer for Helgeland, vet han at tålmodighet vil være viktig i oppstartsfasen.

- Avdelingens mål er å ha en sunn vekst. Det handler ikke få flest mulig kunder på kortest mulig tid, men å bygge opp tilliten til bedriftene i lokalsamfunnet. Gjennom lokalkunnskap og god kvalitet skal vi utvide kundebasen vår og styrke avdelingen steg for steg.


Store lokale behov
Ranværingen har allerede merket det store behovet for flere ansatte i flere av Helgelands bedrifter.

- Etter pandemien ser vi at bedriftene her begynner å blomstre igjen og at de trenger mer arbeidskraft.

For å dekke dette behovet skal avdelingen på Helgeland utvides, røper Vidar.

- Målet er å få på plass en rådgiver til høsten. Denne stillingen er allerede ute så det er bare å søke! På sikt vil jeg gjerne ha rådgivere rundt om i hele regionen, ikke kun på Mo. På denne måten vil vi være godt rustet til å bistå alle bedriftene på Helgeland.(Vakre Mo i Rana)


Fokus på både kunde og kandidater
Til tross for at Vidar enn så lenge er alene på kontoret, har han ikke mangel på faglige støttespillere.

- I Personalhuset har jeg et enormt nettverk å spille på. Vi har utrolig mange dyktige ansatte som alle er opptatt av å levere så godt de kan. Jeg synes det er spesielt positivt at vi ikke bare har fokus på kundene, men også på kandidatene våre. Kandidatene er også våre kollegaer og det er viktig at de blir tatt godt vare på. Alle som får jobb hos oss blir en del av Personalhuset-familien.

  

Fortsetter den gode utviklingen i Nord-Norge
Tilføyelsen av avdelingen i Mo i Rana er en del av Personalhusets satsning i nord. Christine Bøckmann-Wilson, regiondirektør Midtnord, mener den nye avdelingen både kan styrke lokale bedrifter og bidra til å øke sysselsettingen i regionen.

- Det er på Helgeland det skjer for tiden og området har et enormt potensial for å både styrke dagens arbeidsplasser og utvikle mange nye. Vi betjener Mo i Rana og resten av Helgeland med rekrutterings- og bemanningstjenester skreddersydd for det lokale arbeidsmarkedet.


Med et hjerte som banker ekstra hardt for Helgeland er Vidar storfornøyd med Personalhusets satsning i nord.

- Med resultatene som Personalhuset har hatt i Nord-Norge de siste årene, var det virkelig på tide at vi fikk etablert enda en avdeling i nord. Nå gleder jeg meg til å fortsette den nordnorske veksten her på Helgeland!16. mai 2022