Hils på Anette Skjørestad, vår nye kollega i Stavanger!

Hils på Anette Skjørestad, vår nye kollega i Stavanger!
Solid kundeerfaring

Anette kommer fra kjøkkenbransjen som Prosjektleder og har her ifra opparbeidet seg en allsidig erfaring innen kunderådgivning. Hun har jobbet med salg og kundebehandling både mot entreprenører og forbrukermarkedet. Med denne erfaringsbakgrunn vil Anette kunne møte våre nåværende kunder der de verdsetter oss som aller mest og kunnde bidra til videre utvikling og vekst for Stavangerkontoret. Vi er opptatt av å levere kvalitativt arbeid, erfaringsbasert rådgiving og veldokumenterte rekrutteringsprosesser. Personalhuset har i en årrekke opparbeidet seg en solid kompetanse og et renommé hvor kvalitet står i høysetet. Vi har etablert oss som en foretrukken samarbeidspartner for et bredt spekter av kunder i et svært spennende marked. Denne tilliten er vi ydmyke og stolte over, og vi jobber hverdag bevisst for å være en merverdi for våre kunder.

  

Hva vil dine viktige fokusområder være i din rolle?

- I jobben vil jeg tilstrebe en tett og god oppfølging med et mål om at alle parter er fornøyde og at alle opplever en leveranseprosess av høy kvalitet. Jeg håper og tror at kunder, kandidater og kollegaer vil trives i mitt selskap og at de vil oppleve meg som en positiv, omgjengelig og en god samarbeidspartner.

 

Gleder seg over samarbeidet

Avdelingsleder for Personalhuset Stavanger, Stine Riksheim, gleder seg over at nå Anette er en del av teamet i Stavanger med sitt sprudlende positive vesen samt høye service- og kvalitetsgrad.

Anette skal jobbe innen servicesegmentet som har vært et viktig segment innen vår leveranse i årrekker. Dette segmentet er i sterk vekst og Anette har utvilsomt kompetansen og personligheten som våre kunder verdsetter. Anette er meget strukturert og tillitsskapende og evner å ivareta det ansvar som ligger i rollen.


 

Hvorfor Personalhuset?

 - Personalhuset er godt kjent for sin arbeidskultur, kvalitet og leveranse. Dette er noe jeg verdsetter høyt. Jeg fikk et veldig godt inntrykk etter første møtet med selskapet, og gjengen som jobber i Stavanger. Jeg har blitt tatt vel imot av et solid og dyktig team. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen!

Kontakt Personalhuset Stavanger


 

Ønsker du en uforpliktet prat rundt våre tjenester, ta gledelig kontakt med oss!

 

Stine Flø RiksheimStine Flø Riksheim
Avdelingsleder/Seniorrådgiver Search & Selection
E-post
+47 982 95 179

 
Anette Skjørestad
Anette Skjørestad

Rådgiver
E-post
+4746661010

 

 
02. mai 2022