← Tilbake

Vi er svært stolte av å annonsere at   Otiga Group   har   inngått en samarbeidsavtale   med Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité


Otiga og NIF

Bransjeeksklusiv avtale 
Med den bransjeeksklusive avtalen skal   Otiga Group   bistå   NIF   og Olympiatoppen    bemanning  rekruttering, karriereveiledning og lederutvikling.   Oppdragene blir fordelt mellom Personalhuset og   Assessit  Personalhuset skal stå for   spesialistrekruttering, omstillingsprosesser, bemanning og lederrekruttering utenfor Oslo, mens   Assessit skal   bistå   NIF med   coaching,   lederutvikling og   lederrekruttering i Oslo samt utviklingsarbeid   i forbindelse med kåringen “Årets   Unge   Idrettsledere”, en forgrening av Årets Unge Ledere.


- Stolt av å være Idrettens partner 

Anders Haugeli Halvorsen, Direktør for innovasjon og utvikling i Otiga Group, er veldig fornøyd med å inngå et samarbeid med NIF. Han gleder seg allerede til å ta fatt på arbeidet.    - Jeg er utrolig stolt av at Otiga Group nå blir idrettens partner innen rekruttering, bemanning og lederutvikling. Spesielt givende er det å få muligheten til å hjelpe aktive idrettsutøvere med å få en fot i arbeidslivet. Med spisskompetansen og erfaringen som finnes i Otiga Group er jeg sikker på at vi vil lykkes med å utvikle, coache og levere de aller beste folkene til NIF og Olympiatoppen! 

  

Skal styrke NIF

Også Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund, er glad for å få Otiga Group med på laget. Med bistand fra Otiga Group, er hun sikker på at NIFS arbeid styrkes ytterligere.   - Vi ser virkelig frem til å samarbeide med Otiga Group som skal bidra med sin brede kompetanse og bidra til profesjonalisering og kompetansebygging innen idretten – både hos Norges idrettsforbund og Olympiatoppen, sier hun. 

  

Traineeprosjekt for toppidrettsutøvere
  tillegg til sine    bemannings- og rekrutteringstjenester skal    Otiga Group    også lage et    traineeprogram for toppidrettsutøvere.      Tonje    Hinze, rådgiver ved Olympiatoppen, sier det blir spennende å samarbeide med    Otiga Group i utviklingen av prosjektet.    

- Det er flere av våre stipend- og landslagsutøvere som av ulike grunner    (og ønsker) har et behov for en tilrettelagt jobb ved siden av toppidrettssatsingen. Målet med    traineeprosjektet er at utøvere skal få arbeidserfaring og inntekt uten at det går på bekostning av idrettssatsingen. Da er vi avhengig av fleksible arbeidsgivere som ser verdien av å ha utøvere ansatt i organisasjonen.    Otiga Group virker veldig interessert i å ta del i dette, og vi gleder oss til å samarbeide med    Otiga fremover, sier   Hinze.


  

Les mer om samarbeidet her

 
21. juni 2021