Ny mann på laget – Frank Juven Widme

Personalhuset HRC Offshore styrker sin kompetanse innen subsea-segmentet med Frank Juven Widme.

Frank Juven Widme på plass

(Frank Juven Widme på plass)             

Vil komme HRCs kunder til gode

Siden HRC lanserte sin satsning innen Subsea-segmentet i januar har kundene stått i kø. For å dekke dette behovet topper vi nå laget med Frank Juven Widme. Han tiltrer stillingen som Senior Advisor/Shift Supervisor.

Leder av HRC Offshore, Sondre Sande, mener at nyansettelsen ytterligere styrker selskapets satsning innen subsea-segmentet.

- Vi svært fornøyd med å få Frank med på laget. Jeg er sikker på at hans spesialkompetanse innen området vil komme både oss og våre kunder til gode i tiden som kommer.Nærmere 20 år med subsea-erfaring

Frank kan skilte med lang fartstid innen subsea. I tillegg til sitt fagbrev som ROV-operatør, har han nærmere 20 års erfaring fra ROV-operasjoner, hvorav de siste 12 årene som ROV supervisor i henholdsvis Argus Remote Asystems AS og Swire Seabed.

Widme er også en av grunnleggerne av Deep Water Services AS – et selskap som opererer i Subsea-segmentet. Her var han også daglig leder fram til han startet i HRC nå i mai. Gjennom sin tid i bransjen har han opparbeid seg spesialistkompetanse innen IMR, Survey, ultradype ROV-operasjoner samt launch and recovery systems (LARS).

Også utenfor jobb er Frank en svært aktiv type. Sommerene bruker han som oftesttil å gå toppturer og spille fotball og volleyball, mens om vinteren er det ski som gjelder.  

   

  

Gleder seg til å bidra

Frank gleder seg til å ta fatt på arbeidet og er sikker på at hans solide bransjeerfaring vil komme godt med i tiden framover.

  

- Jeg ønsker å bidra med min kompetanse og nettverk fra min tid i offshore og subsea. Spesielt ser jeg frem til å jobbe i felten og komme tett på både personell og kunder. Mange av mine nye kollegaer kjenner jeg godt fra tiden i Swire. Sammen er jeg sikker på at vi kan løfte HRC Offshore til nye høyder!


 

OUR CERTIFICATIONS29. juni 2021