Personalhuset bygg og anlegg styrker sin virksomhet med to nye medarbeidere

← Tilbake

Vi ønsker Jannicke Frogner og Slawomira Gruzewska velkommen til Personalhuset. Med disse ansettelsene styrker vi vår satsing på bygg og anlegg!

Med deres brede erfaring og fagkompetanse vil Slawomira og Jannicke raskt kunne sette seg inn i utfordringene våre kunder står overfor når de behøver bygg-og anleggspersonell. Kunder og medarbeidere som søker etter personell eller ny jobb vil nå bli møtt med enda mer spisskompetanse og bransjekunnskap innen bygg og anlegg.
(Fra venstre: Slawomira Gruzewska og Jannicke Frogner)

Jannicke Frogner har en lang og allsidig bakgrunn innenfor bygg og anlegg, salg, service, rekruttering og bemanning. Hun har hovedsakelig jobbet med rekrutterings-og bemanningstjenester og har i de fem siste årene levert bygg-og anleggspersonell til oppdragsgivere på Østlandet.

- Jeg har alltid hatt et fokus på at kundene og kandidatene får en tett og god oppfølging. Samtidig er jeg genuint opptatt av å sette meg inn i kundenes behov for å kunne skaffe dem de rette kandidatene. Mine kunder opplever meg som en profesjonell og løsningsorientert person. Jeg har tett dialog med kunder og kandidater noe som skaper langsiktige og gode relasjoner. Dette bidrar til at jeg får mennesker ut i en jobb der de får brukt sine evner og kvalifikasjoner og hvor de får mulighet til å videreutvikle seg.


I likhet med Jannicke har Slawomira lang erfaring med rekrutterings-og bemanningstjenester innen bygg og anlegg. Hun har solid bakgrunn innenfor rekruttering, HR, personal og administrasjon, og har i tillegg en bachelorgrad innenfor psykologi. 


- Jeg er opptatt av å yte god service og oppfølgning til medarbeidere og kunder. I tillegg er jeg svært strukturert og arbeidsbevisst. Jeg utfører jobben min med stolthet og er nøye med å følge retningslinjer. Som person er jeg flink til å se muligheter i alle mennesker og til å skape et godt arbeidsmiljø rundt meg. Jeg er svært løsningsorientert og får ofte høre fra kolleger at jeg blir oppfattet som en utadvendt og kreativ relasjonsbygger med et stort hjerte og et bredt nettverk.

 
Vil bidra til videre vekst for Personalhuset bygg og anlegg

Lederen for Personalhuset bygg og anlegg, Tommy Hoff Ødegård, og fagansvarlig, Svein Erik Eylertsen, mener at nyansettelsene vil styrke laget og bidra stort til Personalhusets satsing på bygg og anlegg-segmentet.

- Vi er svært fornøyde med å få med Jannicke og Slawomira som rådgivere på bygg og anlegg, og vi er sikre på at de vil gjøre en strålende jobb med å matche riktig kandidat med rett kunde. Med disse med på laget kan både kunder og kandidater være trygge på at vil bli møtt med stort engasjement, oppmerksomhet og solid bransjekunnskap.

  

Har du rekrutterings- eller bemanningsbehov? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat! 

 


 


09. februar 2021