Ny rådgiver på plass ved Stavangerkontoret

← Tilbake til nettside

Vi ønsker Trine Klinkenberg hjertelig velkommen til Personalhuset Stavanger. Med ansettelsen av Trine går vi rett ut av startblokken og styrker laget for videre vekst i 2021!

Trine Klinkenberg har en bred og allsidig bransjeerfaring samt en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI innen markedsføring og prosjektledelse. I stillingen som rådgiver vil hun bruke sin lange erfaring med både salg og kundesamarbeid til levere gode bemanningsløsninger for eksisterende og nye kunder. For å sikre høyest kvalitet i sitt arbeid er det viktig for Trine å være tilgjengelig både for medarbeidere og kunder:

- I jobben vil jeg tilstrebe en tett og god oppfølging med et mål om at alle parter er fornøyde og opplever en leveranseprosess av høy kvalitet. Jeg håper og tror at kunder, kandidater og kollegaer vil trives i mitt selskap og at de vil oppleve meg som en positiv, omgjengelig og en god samarbeidspartner.


Gleder seg til samarbeidet

Avdelingsleder for Personalhuset Stavanger, Stine Riksheim, gleder seg til å samarbeide med Trine og kan fortelle at hun allerede har funnet seg godt til rette i avdelingen:

- Trine har en meget god profil for videre vekst med sin bakgrunn innen salg, kundeansvar samt prosjekt- og kontraktarbeid. Hun har alltid fokus på kundens behov er opptatt av å levere solid kvalitet. Hun har en unik evne til å skape langvarige relasjoner. Dette vet vi av erfaring at våre kunder verdsetter!

Nå ser Trine fram til å ta fatt på arbeidet og til å bli en del av Team Personalhuset:
 

- Personalhuset er godt kjent for sin arbeidskultur, kvalitet og leveranse. Dette er noe jeg verdsetter høyt. Jeg fikk et veldig godt inntrykk etter første møtet med selskapet, og tenkte at denne jobben vil jeg virkelig ha! Jeg har blitt tatt vel imot av et solid og dyktig team. Nå ser jeg virkelig frem til fortsettelsen!

18. januar 2021