<- Tilbake

(oppdatert: 13.03.2020)

Coronavirus 

Personalhuset har etablert en beredskapsgruppe som har daglige møter for å vurdere utvikling og iverksette tiltak for å ivareta våre kunder, medarbeider og selskapet.  

Personalhuset har oppdatert sine retningslinjer basert på helsemyndighetenes råd.   

  • Alle medarbeidere som er eller som skal i oppdrag hos kunde, må bekrefte at de ikke har vært utenlands i løpet av de siste 14 dagen og at de ikke har vært i nær kontakt med andre som kan være utsatt for smitte. Ansatte som har vært i utlandet skal ha hjemmekarantene i 14 dager. 
  • Ansatte er pliktig til å informere sin rådgiver i Personalhuset ved mistanke om eller bekreftet smitte hos seg selv eller noen i nærmeste familie. 
  • Reiseanbefalinger  Vi fraråder alle våre ansatte å reise utenfor Norden grenser. Personer som har vært utenfor Norden skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst. Personalhuset anbefaler sine ansatte til å begrense alle flyreiser. Unngå kollektivtransport hvis mulig.

Mistanke om smitte:Dersom du mistenker at du er smittet av Coronavirus, ta kontakt med lege på telefon for råd og avtale om undersøkelse.  Ring fastlegekontoret ditt eller legevakt på telefon 116 117. Inntil videre kontaktes bare lege på telefon hvis du har symptomer og har vært i minst én av følgende situasjoner:  

  • Har vært i områder med pågående utbredt bekreftet smitte de siste 14 dagene. 
  • Har hatt nærkontakt med en person som er bekreftet syk med det nye Coronaviruset i løpet av de siste 14 dagene.

     

Situasjonen kan endre seg, så det anbefales å holde seg oppdatert. Du finner informasjon her:   https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/  

Ønsker du å prate med en kontakt i Personalhuset bes du kontakte din kundekontakt eller din rekrutteringsrådgiver. Kontaktinformasjon finner du her.

13. mars 2020