Lykkelig hodejeger i Personalhuset

← Tilbake

Lykkelig hodejeger i Personalhuset

Da jeg sa ja til å bruke min kompetanse i Personalhuset, var det med et håp om mer tid til det jeg liker aller best – rekruttering til leder- og spesialiststillinger.

Etter få måneder kan jeg uten å blunke si at forventningene er innfridd, og vel så det. Jeg er fritatt alt administrativt plunder og heft som følger med å drive firma og kan konsentrere meg fullt og helt om rekrutteringsfaget. I Personalhuset har jeg  møtt dyktige kolleger, god og velprøvd metodikk og gjennomarbeidede rutiner, - i det hele et system som fungerer meget bra.

(foto: Bjørn Åstveit, Espen Grande, Jan Pedersen, Henriette Iglebæk, Knut Handeland og Charlotte de Lange )

Klart jeg hadde kvaler før loddet ble kastet. Firmaet mitt hadde en bra start, og utsiktene fremover var lovende. Jeg var usikker på hva kundene og nettverket mitt ville tenke. Ville jeg sende feil signaler? Jeg pratet derfor med folk i forkant og de fleste tilbakemeldinger var ganske like, de gikk omtrent sånn: Høres fornuftig ut, Bjørn. Det er din personlige kompetanse vi er ute etter. Du blir jo bare enda bedre i Personalhuset! 

Personalhuset i Kristiansand har faktisk blitt størst på Agder, målt i omsetning og antall prosesser. Selskapet har avtaler med store private og offentlige virksomheter, og kandidatbasen er omfangsrik og blir stadig tilført nye dyktige mennesker fra ulike bransjer.

Personalhusets visjon er ikke noe mindre enn å utfordre det etablerte. Det innebærer blant annet å se fremover, sette mennesket i sentrum og å forstå teknologi og utviklingstrender. Det  betyr også å være på offensiven for å gjøre arbeidslivet mer mangfoldig. Et tiltak vi på Agder setter høyt i den sammenheng, er målsettingen om å ha minimum femti prosent kvinneandel i ansettelser på ledernivå. Dette er et perspektiv som taler rett til mitt eget hjerte!

Jeg vil også nevne at vi begynner med styrerekruttering i nå i februar, et nytt produkt i Personalhuset. Mange gode kandidater står klar for nye styreposisjoner!

Jeg er med andre ord still going strong, om mulig enda mer enn før! Ta kontakt med meg i Personalhuset for en prat om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.                    

Er du kandidat vet du hvor du finner meg.Bjørn Åstveit

Hodejeger
E-post
+47 951 20 526
26. februar 2020