En jobb der man skaper mestringsfølelse og glede hos andre


Etter et fartsfylt og spennende år som barnehagemedarbeider via Personalhuset, er Stine Fossum full av lovord om det å jobbe med barn. – Det er veldig givende å ha en jobb der man får være med på å skape mestringsfølelse og glede hos andre!


Fleksibelt og lærerikt
Selv om hun aldri før hadde jobbet i barnehage, tok Stine utfordringen på strak arm da hun så utlysningen fra Personalhuset. Som for mange andre, var det fleksibiliteten som først tiltrakk henne til barnehagejobben.

- Jeg liker veldig godt arbeidstidene her ettersom man har mye fritid på kveldene og har helgene fri, sier hun. Det er også veldig positivt at man får mulighet til å være aktiv store deler av dagen eller være kreativ med maling eller tegning. I en barnehage er sjeldent dager like!


Uvurderlig arbeidserfaring
Med mål om å bli idrettslærer, er tiden i barnehagen uvurderlig arbeidserfaring for 22-åringen. 

 - Her er du nødt til å være fleksibel og være god til å skape relasjoner. Jobben gir også gode muligheter til å kjenne på sine styrker og svakheter. Det er hektiske hverdager selv i en barnehage. Man må forholde seg til store og små personer og på denne måten lærer man seg å måtte samspille og samarbeide med alle typer mennesker.

Særlig positivt var det å komme raskt ut i arbeid, mener hun.  

- Det har vært veldig fint å få en relevant jobb etter studiene. Ved å komme raskt ut i arbeidslivet har jeg fått jeg masse erfaring som jeg kan bygge videre på enten gjennom jobb eller videre studier.


God oppfølging fra rådgivere

I tillegg til å være stortrives med hverdagen som barnehagemedarbeider, er Stine også veldig fornøyd med oppfølgingen fra Personalhuset.

- Det er så lett å få hjelp hvis det oppstår noe. Man får også stadig påminnelser om levering av timelister og ledighet. Dette gjør hverdagen mye lettere. Dialogen med rådgiveren min er også veldig god og jeg får raskt svar hvis jeg har noe jeg lurer på. Med flinke rådgivere rundt seg føler man seg alltid godt ivaretatt!


Få nyttig arbeidserfaring du også!

Stine oppfordrer alle som er på utkikk etter en deltidsjobb til å begynne som barnehagemedarbeider gjennom Personalhuset.

- Det er en kjempefin jobb for deg som liker å være aktiv og ha en hektisk hverdag, sier hun. Det er fine arbeidstider siden man senest jobber til kl. 17, noe som betyr at man har mye igjen av kvelden når man er ferdig på jobb.

Fleksibiliteten gjør jobben perfekt for studenter som trenger tid i hverdagen til å studere, mener 22-åringen.  

- Dersom man ønsker en fleksibel jobb der man kan ha det gøy samtidig som man bidrar til noe viktig, anbefaler jeg å jobbe i barnehage!14. februar 2022