Ny seniorrådgiver på plass ved Stavangerkontoret!

Vi ønsker Anna Lena Alvestad hjertelig velkommen til Personalhuset Stavanger. Med ansettelsen av Anna Lena går vi rett ut av startblokken og styrker laget for videre solid vekst innen search & selection-området i 2022!  


Solid rådgivning og rekrutteringserfaring

Anna Lena har en bred og allsidig bransjeerfaring innen privat og offentlig virksomhet. Hun har jobbet med rådgivning og rekruttering samt ledelse, salg & markedsføring. Denne bransjeerfaringen kommer godt med hos oss. Personalhuset Stavanger opplever stor tillit hos våre samarbeidspartnere, både innen privat og offentlig sektor. Og med bransjekunnskapen til Anna Lena er vi styrket i møte våre kunder og vil kunne ytterligere bidra der de verdsetter oss som aller mest.

I Personalhuset er vi opptatt av å levere kvalitativt arbeid, erfaringsbasert rådgiving og veldokumenterte rekrutteringsprosesser. I en årrekke har vi opparbeidet oss en solid rekrutteringskompetanse som har etablert oss som en foretrukken samarbeidspartner for et bredt spekter av kunder i et svært spennende marked. Denne tilliten er vi ydmyke og stolte over. Hver dag jobber vi bevisst for å skape merverdi for våre kunder.

Gleder seg til samarbeidet

Avdelingsleder for Personalhuset Stavanger, Stine Riksheim, gleder seg til å samarbeide med Anna Lena og mener hun vil passe godt inn i avdelingen:

- Anna Lena har en meget god profil for videre vekst med sin bakgrunn. Hun er en naturlig relasjonsbygger som engasjerer og utfordrer sine samarbeidspartnere. I tillegg er hun tillitsskapende og tar ansvaret om å skape gode kunde- og kandidatopplevelser på alvor.


Ønsker å være en god samarbeidsprtner
Nå ser Anna Lena fram til å bli kjent med våre samarbeidspartnere og til å bli en del av avdelingen i Stavanger.

Hva vil dine viktige fokusområder være i din rolle?

- Med min faglige erfaring og kompetanse vil jeg bidra til at både kunde og søker opplever en leveranseprosess av høy kvalitet. Jeg håper og tror at kunder, kandidater og kollegaer vil oppleve meg som profesjonell, kunnskapsrik og ikke minst som en god samarbeidspartner. Jeg gleder meg veldig til at vi sammen skal skape gode resultater!

Hvorfor ønsker du å bli en del av Personalhuset?

- Personalhuset er godt kjent for sin arbeidskultur, kvalitet og leveranse. Dette er noe jeg verdsetter høyt. Jeg fikk et veldig godt inntrykk etter første møtet med selskapet. Jeg har blitt tatt vel imot av et solid og dyktig team. Nå ser jeg virkelig frem til fortsettelsen

Følg med!
Ønsker du også å jobbe i Personalhuset? Følg med! Om kort tid annonserer vi etter ytterligere en rådgiver innen search & selection!

Dersom du ønsker en uforpliktet prat rundt våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss!

31. januar 2022