Fikk drømmejobben gjennom Personalhuset

Etter å ha jobbet i Fjordkraft via Personalhuset, har så langt seks av Personalhusets kandidater sikret seg fast jobb i bedriften. Nå søker strømselskapet enda flere dyktige medarbeidere til sin avdeling på Sortland.  

 Rune Lydersen Fjordkraft(Rune Lydersen ytterst til høyre)   


Samhold og utvikling

Ruben Renø og Mairold Kaasik er to av dem som har fått fast stilling i Fjordkraft gjennom Personalhuset. Førstnevnte jobber i kundeservice-avdelingen. Han kan fortelle at han allerede fra første dag på jobb følte seg som en del av Fjordkraft-gjengen.

- Det beste med å jobbe her er følelsen av samhold. Alle kjenner alle. 


Også Mairold trekker fram arbeidsmiljøet og dem han jobber med som det beste med jobben sin. - I salgsavdelingen er det veldig åpent og fritt. Man er konstant omringet av kule og vennlige mennesker.

I Fjordkraft er man ikke bare opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. I selskapet er det også sterkt fokus på utvikling og tilbakemeldinger, påpeker Ruben.

- De som leverer over forventning roses, de som leverer til forventning motiveres til å utvikle seg. Og de som av forskjellige grunner leverer under forventning løftes og gis verktøyene de trenger for å nå sine mål, sier han.   


(Ruben Renø)

- I Fjordkraft er ingen dager like
I tillegg til det gode sosiale miljøet i strømselskapet, er de to nyansatte blitt glade i den varierte arbeidsdagen. Som kundesenteransatt snakker Ruben med interessante mennesker på telefon hver eneste dag.

- I Fjordkraft er ingen dager like. Du møter mennesker i etableringsfasen og mennesker som har mistet sine kjære. Du møter frustrerte. Du møter glade. Noen ønsker å bruke kortest mulig tid på strømmen, mens andre prater i det uendelige.

 
Dette er veldig fine utfordringer, mener Mairold. -  Akkurat som i andre jobber bærer denne på sine egne utfordringer og aspekter som man ikke klarer å se eller forstå med det første. Over tid gir det en økt kompetanse som utvilsomt vil være nyttig i fremtiden. 


Strålende fornøyd med Personalhuset

Både Mairold og Ruben mener de har fått god oppfølging fra Personalhuset gjennom hele ansettelsesperioden.

- Det har vært en fin opplevelse, sier Mairold. Å få arbeidserfaring som «førstegangssøker» og å ha en kontaktperson som jeg alltid kunne stille spørsmål til om der var noe jeg lurte på, var konge.    

  
 Mairold Kaasik Fjordkraft

 (Mairold Kaasik) 


I likhet med de to nyansatte er Rune Lydersen, service- og salgsleder for Fjordkraft Nord-Norge særdeles fornøyd med Personalhuset. - Samarbeidet har fra dag en vært helt knirkefritt. Vi opplever at de er veldig løsningsorienterte, spesielt i de periodene hvor det er vanskelig å få tilgang på kandidater.

Service- og salgslederen mener medarbeiderne de har fått levert fra Personalhuset har levd opp til deres forventninger.

 

- Alle kandidatene vi har tatt inn har vært helt strålende!

  

- Betyr mye å bli fast ansatt
Selv om både Mairold og Ruben trivdes godt med å være medarbeider i Personalhuset, er begge veldig glade for å ha fått fast jobb i Fjordkraft.

- Nå som jeg begynner å bli voksen, nylig har kjøpt bolig og har en ettåring, betyr det mye å bli fast ansatt, sier Ruben.   

For Mairold betyr ansettelsen at han kan fortsette med å videreutvikle sin kompetanse.

- Det er ekstremt fint å kunne fortsette å jobbe i Fjordkraft og få muligheten til å lære av de dyktige menneskene som jobber her, sier han.


Bli med i Fjordkraft-gjengen!

Rune Lydersen ønsker seg nå flere medarbeidere i Fjordkraft-gjengen. Og på spørsmål om han kan anbefale strømselskapet som et arbeidssted er han klokkeklar.

- Fjordkraft er et flott sted å jobbe og ikke minst en fantastisk plass å utvikle seg. Med lokasjoner i store deler av landet er mulighetene gode for å finne drømmejobben innad i Fjordkraft, om du ikke allerede har funnet den her på Sortland.    

    

29. november 2021