La deg inspirere på Mot Nor-konferansen

I fjor gikk fire bedrifter sammen om å arrangere en rekrutteringskonferanse i Bodø. Med kjente foredragsholdere og et massivt oppmøte gikk arrangementet over all forventning. Nå gjentas suksessen, denne gangen under det nye navnet «Mot Nor».

   

  

Skal hjelpe selskaper med å tiltrekke, utvikle og beholde arbeidskraft

Mot Nor arrangeres 10. mai 2022, denne gang på det nye Quality Hotel Ramsalt. Bak årets konferanse står Personalhuset, BRUS, Amedia, Jobbnorge og Bodø i Vinden. Programmet er nå sluppet og påmeldingen har åpnet. Denne gang er det Karoline Rosøy Tømmerbakk, avdelingsleder i Personalhuset Bodø, som er prosjektleder for det hele.

- Konferansen handler om mennesker og om hvordan bedrifter kan tiltrekke, utvikle og beholde de flinkeste her i nord. Dessverre ser vi at mange velger å dra sørover for å ta utdannelse eller finne jobb. Da mister Nord-Norge kompetanse og arbeidskraft vi gjerne skulle beholdt.

Spesielt viktig å delta i år

Karoline som har jobbet med rekruttering i mange år mener at årets konferanse er spesielt viktig å få med seg med tanke på dagens brennhete stillingsmarked.

- Vi ser at med økningen i antall stillinger går antall søkere drastisk ned. I dag kreves det mye mer for å finne, tiltrekke og rekruttere rett kompetanse. Det er utrolig viktig at selskaper klarer å fremstå som en attraktiv arbeidsplass overfor både nyutdannete og de som allerede er i jobb. Her er det dessverre et stykke igjen å gå for mange. Med Mot Nor vil vi hjelpe bedriftene her i nord ved å gi de faglig og engasjerende innsikt som kan hjelpe de med å tenke annerledes.

   

Med mål om å gjenta suksessen
Karoline kan fortelle at hun gleder seg veldig til å arrangere konferansen igjen og til å skape en møteplass der næringslivet i Nord kan tilegne seg ny kompetanse.

- Målet er å hjelpe deltakerne med å endre tankesett, metoder og samtidig gi de praktisk kunnskap som de kan dra nytte av i sin hverdag.

   

Med det fantastiske engasjement vi så i 2020, er det god grunn til å tro at vi kan gjenta suksessen, mener hun. 

-  I fjor gang var vi over 200 deltakere og evalueringen viste at veldig mange hadde et ønske om å delta på dette igjen. Nå håper vi at enda flere vil bli med denne gangen!

   


(Karoline Rosøy Tømmerbakk til venstre og Johanne Mosti Burøy fra Jobbnorge til høyre)

  

Fullpakket program med fantastiske foredragsholdere

Også i år lover Karoline et fullpakket program med en miks av godt faglig innhold og underholdning.

- Med oss har vi dyktige, troverdige og engasjerende foredragsholdere som skal dele sin kunnskap og sine historier, og som vil gi deg nye og verdifulle perspektiver til inspirasjon i din hverdag, sier hun engasjert.

Karoline kan blant annet friste med et foredrag av Jan Martin Berge som ble kåret til «Årets taler» på Talerlisten i 2019. Hans foredrag vil handle om arbeidsmiljø, mening, om å skape tilhørighet og om hvordan lykkes med endring. Karoline kan love at deltakerne vil få et spennende faglig foredrag levert med glimt i øyet.

  


La deg inspirere på Mot Nor!

På spørsmål om hvorfor man bør delta på Mot Nor er Karoline krystallklar.

– Alle som jobber med mennesker vil ha stor nytte av denne konferansen. Det er en helt unik mulighet for å lytte til fantastiske foredragsholdere og til å utveksle kunnskap, erfaringer og historier med likesinnede. Nå teller vi ned dagene til vi kan ønske hele Nord-Norges næringsliv velkommen til en fantastisk dag fylt med faglig og sosialt påfyll.

  

    

  

  

17. november 2021