Gjenåpningen av Norge skaper store jobbmuligheter i servicebransjen

Endelig har Norge åpnet opp igjen. Etter over 500 dager med fysisk avstand, restriksjoner og stengte dører er hverdagen tilbake. Nå kan igjen utesteder, kafeer og barer åpne opp for fulle hus. Gjenåpningen blåser liv i en bransje som har vært delvis stengt i 18 måneder – HoReCa. Dette er svært gode nyheter for deg som er på utkikk etter jobb på hotell, restaurant eller kantine.  

Gode jobbmuligheter

Vi i Personalhuset har allerede begynt å se et skrikende behov hos våre kunder for ansatte innen serviceyrker. Ifølge Malin Strand Røe, fagansvarlig for HoReCa i Personalhuset, er etterspørselen etter ansatte i serverings- og reiselivsbransjen stor.

- Arbeidsmarkedet innen HoReCa har virkelig tatt seg opp! Folk er tilbake på jobb og behovet for renholdere og kantinemedarbeider er snart tilbake til normalen.  I tillegg til å være tilbake på jobb, er de fleste av oss veldig klar for å ta igjen det sosiale.  Nå er tiden for etterlengtede julebord, konferanser og andre festlige anledninger. Dette betyr et økt behov for servitører og kjøkkenassistenter, og flere hotell og restauranter trenger bistand til å dekke opp for den plutselig økte etterspørselen.

Det store behovet for flere folk i bransjen kan åpne opp for flere faste stillinger, mener Malin:

- Etter hvert som etterspørselen stabiliserer seg, vil vi kunne åpne dører for flere faste stillinger hos våre kunder, da mange har måttet nedbemanne under pandemien. 

(Fagansvarlig for HoReCa - Malin Strand Røe). 

På utkikk etter deltidsjobb? Nå er tiden for å søke

Dersom du er på utkikk etter en jobb innen servings- eller reiselivsbransjen, oppfordrer vi deg til å registrere deg i vår database. Dette kan være spesielt nyttig nå som det er et akutt behov for servitører, bartendere og resepsjonister, sier Malin

- Per nå er det mange muligheter for jobb innen HoReCa-segmentet hos Personalhuset. Det er derfor ekstra lurt å registrere seg hos oss nå da vi daglig gjør søk etter nye medarbeidere i vår database. Husk å krysse av for hvilke stillinger du er interessert i, og i hvilken kommune du ønsker jobb, slik at vi lett kan ta kontakt deg!


10. oktober 2021