lokasjonBesøksadresse:  Teknologiveien 13B, 4846 Arendal 

Vi er ditt ledende rekrutteringsbyrå & bemanningsbyrå i Arendal 

Siden 2004 har Personalhuset jobbet med rekruttering og bemanning i Agder. Vi ligger i forkant når det gjelder å benytte ny teknologi i prosesser og annonsering vi utfører for våre kunder.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og rekrutterer til mange ulike stillingskategorier, både på medarbeider og ledernivå. Fra mars 2020 har også styrerekruttering vært en tjeneste vi tilbyr i Agder. I Personalhuset er vi opptatt av tett og personlig oppfølging av både kandidater og kunder i prosessene våre. Personalhuset lokalt besitter stor kunnskap om landsdelen og har et solid nettverk som dekker de fleste bransjer.

Personalhuset_divider

VÅRE TJENESTER

Vi forstår våre kunder og deres utfordringer, slik at de når sine mål uavhengig av om behovet er i form av fleksibel bemanning, rekruttering til faste stillinger eller bistand når endringer i markedet gir utfordringer. Kom innom oss i Teknologiveien 13B i Longum Park, Arendal,  dersom du ønsker å høre mer om våre tjenester, enten du er arbeidsgiver eller arbeidssøker på jakt etter nye utfordringer.

Vi bryr oss, inspirerer og utfordrer!

Personalhuset_divider

KONTAKT OSS

Du kan når som helst kontakt oss via vårt kontaktskjema. Vi har åpningstid man-fre fra kl: 08:00 - 16:00.

KONTAKTINFORMASJON