Hun skal lede nytt satsingsområde!

  

Caroline Finsådal er bare 24 år gammel, men dro fra konkurrenter med både mer erfaring og kompetanse i bagasjen, i kampen om å lede Personalhuset Kristiansands nye storsatsing.

Vi utvider tilbudet vårt ved å tilby en unik digital løsning for å effektivisere leveransen av gode kandidater til våre kunder. I første omgang innen fagområdene pedagogikk og HoReCa. Vi vil særlig fokusere på barnehage, SFO og førskole i tillegg til kantine, renhold og vaktmestertjenester, forteller Anja Berglihn, avdelingsleder ved Personalhuset Kristiansand.

Caroline Finsådal

Caroline Finsådal, Personalhuset Kristiansand

  

Satsingen er ny for oss her i Kristiansand men et veletablert fagområdet hos Personalhuset i de største byene i Norge. Nå vil vi spise markedsandeler i nye fagområder for oss. For bedrifter på Sørlandet blir det et kjærkomment tilskudd. Mange skoler og barnehager spesielt sliter med tilgangen på kvalifisert arbeidskraft og det ønsker vi å gjøre noe med.

  

Yngst i flokken

Ansvarlig for den nye tjenesten er altså Caroline Finsådal. Hun har studert sosiologi og pedagogikk i Trondheim, og HR i Grimstad, før hun vendte nesa hjemover til Kristiansand. -Jeg har jobbet som sesongmedarbeider i Dyreparken siden 2015 og alltid trivdes i arbeid med mennesker. Siden april i år har jeg jobbet i HR-avdelingen hvor jeg fikk god innsikt og erfaring fra rekruttering, oppfølging av ansatte, analyse- og HR-arbeid. -Dyreparken er en kjempegod skole, skyter Berglihn inn. – De er skikkelig flinke på opplæring og ikke minst er det mange utviklingsmuligheter. Det er ofte et kvalitetsstempel å ha Dyreparken på CV’n.

  

Gjennom nåløyet

Finsådal selv fant stillingsutlysningen på Finn.no. - Stillingsbeskrivelsen fanget meg virkelig, sier hun. – Det å få jobbe med hele prosessen, fra A til Å, var noe jeg hadde lyst til. Dessuten hadde jeg hørt mye bra om Personalhuset, det var absolutt et sted jeg kunne tenke meg å jobbe.

Etter å ha vært på førstegangsintervju, la jeg alle andre muligheter på hylla. Jeg bestemte meg for å gi alt i prosessen!

Det er Berglihn og hennes kollegaer glade for! For med mer enn 70 søkere, var det hard konkurranse. - Det var flere kandidater som kunne gått rett inn i jobben, med både mer erfaring og kompetanse innen både HR og rekruttering, forteller Berglihn. – Men vi så noe i Caroline. Hun har virkelig potensiale og inspirerer oss med sine perspektiver og nysgjerrighet på faget. Vi ønsker vi å satse på yngre arbeidstakere – det er et samfunnsansvar å bidra til å få unge, nyutdannede ut i jobb, sier hun.

Personalhuset Kristiansand

Fra venstre: Elisabeth Hammersmark, Henriette Iglebæk, Caroline Finsådal, Anja Berglihn og Anne Grete Omland.

  

Skreddersydd bemanningsløsning

Personalhuset er en del av OTIGA Group, som blant annet driver med teknologiutvikling. -Dette drar vi god nytte av, sier Elisabeth Hammersmark. – De er pionerer innen automatisering og digitalisering, og jobber for å få mennesker og systemer til å fungere best mulig sammen. I dette tilfellet er resultatet en sømløs app, superenkel å bruke for både kandidater og kunder. -Studenter kan nå enkelt styre sin egen arbeidstid og arbeidsmengde og tilpasse dette til sin studiehverdag. Vi gjør det enkelt for dem å kombinere jobb og studier.

Vi bygger en solid og oppdatert kandidatbase hvor vi til enhver tid vil kunne tilby vikarer med riktig kompetanse i det øyeblikket behovet oppstår. Vi ønsker å bidra til å gjøre barnehager og SFO så stabile som mulig. Systemet vårt gjør det enkelt å sortere, slik at det ikke trenger å komme nye, ukjente vikarer hver gang, sier Hammersmark, og fortsetter: – At kandidater kan ønskes tilbake, er en fin motivasjon for å utmerke seg og gjøre en god jobb.

  

Viktige relasjoner

Selv om dette er digitalt og helautomatisert, uteblir ikke de menneskelige relasjonene. I kjent Personalhuset-stil blir både arbeidsgiver og arbeidstaker godt ivaretatt. -Jeg skal ikke bare være et navn på nettsiden, sier hun bestemt. 

  

Kontakt

  

  

31. oktober 2023