Vi ønsker Sirèn Norland Heskje hjertelig velkommen til Personalhuset Stavanger!

 

   

  

Solid kundeerfaring

Sirèn kommer fra Egencia Norway som Regional Account Manager og har gjennom mange år her, opparbeidet seg en allsidig erfaring innen kunderådgivning. Hun har jobbet med forvaltning og utvikling av lokale såvel som globale kunder, strategisk oppfølging av storkundesegment samt salg og rådgivning. Med denne erfaringsbakgrunnen vil Sirèn kunne møte våre nåværende kunder der de verdsetter oss som aller mest og kunnde bidra til videre utvikling og vekst for vår avdeling i Stavanger.

Hos Personalhuset har vi i en årrekke opparbeidet oss en solid kompetanse og et renommé hvor kvalitet står i høysetet. Vi har etablert oss som en foretrukken samarbeidspartner for et bredt spekter av kunder i et svært spennende marked. Denne tilliten er vi ydmyke og stolte over, og vi jobber hver dag bevisst for å være en merverdi for våre kunder.

  

Hva vil være dine viktige fokusområder i din rolle?

Mitt ønske som ny hos Personalhuset er å kunne bidra til at både kunder og kandidater opplever en leveranseprosess av høy kvalitet.

Målet mitt er å være tett på kunden med fokus på god kvalitet og oppfølging. Som en ekte jærbu vil jeg at kunder, kandidater og kollegaer skal trives i mitt selskap og at de ser på meg som en omgjengelig, proaktiv og trygg samarbeidspartner.Gleder seg til samarbeidet

Avdelingsleder for Personalhuset Stavanger, Stine Riksheim, gleder seg til å samarbeide med Sirèn og mener hun vil passe godt inn i avdelingen:

Sirèn har en meget god profil for videre vekst med sin bakgrunn og hun trives aller best med å være ute hos kunden for å aktivt bistå og rådgi for det beste resultat. Sirèn er nysgjerrig og ekstremt opptatt av å yte en høy service- og kvalitetsgrad i sitt arbeid. Videre er Sirèn tillitsskapende og evner å ivareta det ansvar som ligger i rollen.

  

Hvorfor Personalhuset?

- Personalhuset var for meg et kjent, stort, nordisk merkenavn som det hørtes spennende ut å være en del av. Jeg fikk et veldig godt inntrykk etter første møtet med både selskapet og de ansatte, og så raskt for meg at jeg ville passe inn her. Jeg har blitt tatt vel imot av et solid og dyktig team og ser frem til fortsettelsen.
Kontakt Personalhuset Stavanger


 

Ønsker du en uforpliktet prat rundt våre tjenester, ta gledelig kontakt med oss!

 

Stine Flø RiksheimStine Flø Riksheim
Avdelingsleder/Seniorrådgiver Search & Selection
E-post
+47 982 95 179

 
 

Sirèn Norland Heskje


Sirèn Norland Heskje

Rådgiver
E-post
+47 924 47 983

 

 


03. mars 2022