Personalhuset

Salg & Key Account Management
Velkommen til vår avdeling for Salg og Key Account Management!

Hos oss er kundetilfredshet og forretningsvekst våre fremste prioriteringer. Vårt dedikerte salgsteam er lidenskapelig opptatt av å forstå dine unike behov og levere skreddersydde løsninger som overgår forventningene.


Våre erfarne Key Account Managers er klare til å være din strategiske partner. Gjennom grundig analyse og tett samarbeid jobber vi for å bygge sterke relasjoner og skape verdifulle muligheter for din virksomhet. Vi forstår at hver kunde er unik, og derfor tilpasser vi vår tilnærming for å sikre at vi møter dine spesifikke krav og mål.
Gjennom transparent kommunikasjon og proaktivt samarbeid sikrer vi effektivitet og suksess i hvert trinn av salgsprosessen. Vårt mål er ikke bare å oppfylle dine forventninger, men å overgå dem, og vi er forpliktet til å levere resultater som gir verdi på lang kort og lang sikt.


Ta kontakt med vårt Salg og Key Account Management team i dag for å starte en vellykket reise mot økt vekst og bærekraftig suksess. Vi ser frem til å være din pålitelige partner i å oppnå dine forretningsmål.

Personalhuset_divider

Kontaktinformasjon

 

Salg & KAM

Salg & KAM

Kenneth Angeland
Kenneth Angeland
Direktør Salg & KAM
Andreas Minde
Andreas Minde
Salg & Key Account Manger
Piotr Kwiatkowski
Piotr Kwiatkowski
Salg & Key Account Manager
Bjørn-Ole Andresen
Bjørn-Ole Andresen
Key Account Manager
Svein Erik Eylertsen
Svein Erik Eylertsen
Salg & Key Account Manager