personalhuset 20 år

Vår viktigste erfaring etter 20 år i rekrutterings- og bemanningsbransjen

Det handler om mennesker. Det har det alltid gjort, og det vil det alltid gjøre.

For tyve år siden så arbeidslivet ganske annerledes ut enn i dag. Hverdagens strabaser handlet ikke om å få koblet pc-en til skjermen i møterommet, slik at Hanne og Gunnar kunne være med på mandagsmøtet fra hytta. Vi hadde mer enn nok med å finne riktig pære til lysbildeprosjektoren. 

Skulle vi oppdatere oss på jobbmarkedet, måtte vi pent vente til posten dukket opp med dagens aviser. Finn.no hadde knapt blitt lansert, og var flere år unna å være det naturlige stedet for jobbannonser som det er i dag. Fleksitid var forbeholdt de få, det samme var hjemmekontor. 

Det har skjedd mye på tyve år, selv om det ikke føles så lenge siden. Tiden går som kjent fort i godt lag, og i all beskjedenhet finnes det ikke stort bedre lag enn våre rådgivere, kunder og ansatte. Men det er likevel en ting som er like viktig i dag som det var i 2001. Rekruttering, bemanning og omstilling vil alltid handle om mennesker.


   

Å inspirere, utfordre og bry seg

Å bistå mennesker med å nå sitt fulle potensial, var vår viktigste drivkraft da vi etablerte oss for 20 år siden. Den gang bestod Personalhuset av et knippe rådgivere med bakgrunn fra AETAT, hvor det å hjelpe mennesker i arbeid var kjernen i virket. Å være personlige, det var vår viktigste prioritet.

– Vi ønsket å bygge et selskap hvor kunden kunne få tilgang på alle tjenester, og med mennesket i fokus. Det var til oss du skulle når du trengte å rekruttere og bemanne, men også når du hadde det tøft og skulle nedbemanne eller omstille, sier Tommy Hoff Ødegaard, divisjonsdirektør og en av gründerne i Personalhuset.

Personalhuset har blitt til et av de største rekrutterings- og bemanningsselskapene i Norge. Vi har kommet oss gjennom en finanskrise, en oljekrise og en pandemi. Vi har gått fra fire kontorer til å bli landsdekkende. Vi har bygget spisskompetanse med rådgivere som er spesialiserte innenfor sine bransjer. Men når du møter oss lokalt vil du fortsatt oppleve at vi er personlige og opptatt av å hjelpe deg med dine utfordringer. 

– Nå har vi verdiene inspirere, utfordre og bry oss. Det har vi med oss i dag; ut mot våre kunder, med våre ansatte og med våre kolleger. Jeg er stolt av at vi har mennesker som er opptatt av å være personlige og nære, sier han. 

Den gode kollegaen

Vi kunne aldri ha kommet dit vi er i dag uten våre fantastiske kolleger. Det er de som har skapt nærheten til våre kunder og kandidater. Uten dem, ville vi aldri ha evnet å bistå mennesker i å oppnå sitt fulle potensiale.

For oss er det naturlig at det er våre ansatte som skal løftes frem når vi feirer vårt tjueårsjubileum. Det er de som hjelper arbeidsgivere finne riktig kandidat. Det er de som hjelper kandidaten å få en ny jobb, kanskje sin aller første. Det er de som hjelper deg når du står overfor usikre tider. Det er de som hver dag går på jobb for å bistå mennesker i å få ut sitt fulle potensial.

  


Fremtidens arbeidsliv

I fremtiden vil arbeidsmarkedet utvikle seg. Det vil dukke opp nye løsninger, nye behov og nye muligheter. Det samme gjelder for hvordan vi bemanner, rekrutterer og omstiller. Men det vil fortsatt handle om mennesket. Derfor vil vi alltid være personlige og nære.

– Det handler om mennesket, og vi skal fortsette å inspirere, utfordre og bry oss! Det skal vi gjøre, uansett hvordan morgendagen ser ut, sier Tommy.

  

Finn din rådgiver

    

Relatert innhold

Kommunedirektør søkes til østlandskommune i god utvikling

Kommunedirektør søkes til østlandskommune i god utvikling

Lunner kommune er godt rustet til å utnytte fordelene av å ligge landlig til og samtidig være nær Oslo, øvrige knutepunkter og viktige transportårer. Vil du bli med å forme framtiden for vår kommune?

les innlegg
Bravida fant drømmevikaren! Perfekt match med innleid arbeidskraft.

Bravida fant drømmevikaren! Perfekt match med innleid arbeidskraft.

I 2023 kom det nye regler fra regjeringen for bruk av innleid arbeidskraft. Det har ført til at mange arbeidsgivere vegrer seg for å leie inn ressurser i frykt for å bryte reglene, men det har de ingen grunn til. Innleie er fremdeles tiltatt, for eksempel ved vikariater grunnet sykdom, svangerskap, permisjoner og ferieavvikling.

les innlegg
Nå skaper vi fremtidens barnevern

Nå skaper vi fremtidens barnevern

I Trondheim utvikler de fremtidens barnevern ved hjelp av forskning, erfaring og en god porsjon nytenking og mot. Med gaming, friluftsliv og matglede på agendaen, skapes det en barnevernsinstitusjon tilpasset målgruppen. Nå søker de både kokk og miljøterapeuter som vil være med på reisen.

les innlegg