pengvin logo

  

Fremtidsrettet, nytenkende teknisk IT-konsulent søkes
til solid og spennende ERP-leverandør.


Stilling:

Teknisk IT-konsulent

Søknadsfrist: 

10. desember 2023

Søk her PengVin-systemet har eksistert i mange år, og har hele tiden blitt utviklet og forbedret. Systemet er skreddersydd for små og mellomstore kunder innenfor industri, jernvare, byggevare og fargehandelen.

Kjetil Lagarhus som er daglig leder, startet selskapet i 2016. Han forteller om et lite, dynamisk IT-selskap med jevn vekst, god likviditet og kunder over hele landet.

– Vi leverer et system som effektiviserer kundenes hverdag. PengVin er et fleksibelt system som inneholder et meget bredt spekter av moduler som kan sammenliknes med større systemer, sier han.

Kjetil Lagarhus, daglig leder

Team på tvers av landegrenser

PengVin AS har ansatte både i Bodø, Østfold og Kristiansand. Teknisk IT-konsulent vil være lokalisert i Kristiansand sammen med daglig leder på kontor på Kjøita. Morselskapet i Sverige har i tillegg 30 gode kolleger.

– Vi i Norge har ukentlige digitale møter, så vi kjenner hverandre godt. I tillegg treffes vi fysisk på julebord, sommerfest og kick-off både vår og høst.
– Vi er også med i en nordisk gruppe som møtes i Gøteborg en til to ganger i året for å holde kompetansen vår oppdatert og å for å bli bedre kjent.
– Vi deltar på PengVin seminar i Sverige enten i Gøteborg eller Stockholm og holder også årlig seminar for våre norske kunder, forteller Lagarhus. 

Skap din egen arbeidsdag

De er nå på jakt etter en Teknisk IT-konsulent. Ens med god teknisk kompetanse som vil jobbe tett sammen med daglig leder, kollegene i Sverige samt PengVin’s lokale driftspartner i Kristiansand.

– Jobben går blant annet ut på å sette opp PengVin for nye kunder, oppgradere eksisterende kunder og sette opp nye moduler. I tillegg har vi mange integrasjoner mot tredjepartsløsninger som nettbutikker, håndterminalløsninger mm. Vi har mange gøye og spennende prosjekter, og du vil utvikle deg på nye fagområder.
– Det er en fordel med erfaring fra andre ERP-systemer, da det gir økt forståelse av applikasjonen vår. God teknisk kompetanse er avgjørende, men du må også være utadvendt og glad i kundekontakt selv om du ikke opererer i 1. linje, sier Lagarhus.

Gode betingelser

I PengVin styrer du mye av din egen arbeidsdag. Selvstendighet og høy arbeidsmoral er viktige kvaliteter hos de ansatte. Alle har 6 ukers ferie, altså en ekstra uke som kompensasjon for oppgraderinger som faller utenfor ordinær arbeidstid

– Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Helseforsikring inngår også i dette. Dessuten har vi en god bonusordning, sier Lagarhus.
– Hos oss er det frihet under ansvar. Du administrerer selv hverdagen din og ønsker du hjemmekontor innimellom går det helt fint.

Inn i fremtiden

Kjetil Lagarhus forteller at de nå er i ferd med å skifte til ny klient, noe som gjør dette til en spennende tid å komme inn i firmaet på. Han gleder seg virkelig til å få en sparringspartner som kan være med å forme selskapets fremtid.

– Ettersom vi er et mindre selskap har du stor mulighet til å påvirke veien videre, sier han. – Hva skal vi drive med videre? Hvilke produsenter og partnere kan være aktuelle for oss fremover?
– Du kan gjerne være visjonær, evne å løfte blikket og komme med nye tanker og idéer. Hos oss har du en reell mulighet til å påvirke fremtiden, avslutter han. Vi ønsker å videreutvikle tilbudet vårt, og her er du en viktig brikke.


  


FOR MER INFORMASJON KONTAKT


Anne Grete Omland

Anne Grete Omland
Seniorrådgiver

Anja Berglihn

Anja Berglihn
Avdelingsleder