Personalhuset Consulting & Outplacement

Nedbemanning

  

  

  


Personalhuset bistår i veiledning, planlegging og gjennomføring av små og store nedbemanninger. Vårt overordnede mål er ny riktig jobb for de berørte medarbeiderne av nedbemanningen.

Rådgivere i Personalhuset veileder og bidrar til en god prosess i samarbeid med ledere, tillitsvalgte og ansatte. En god prosess ivaretar employer brand, bidrar til ro i organisasjonen, samt har fokus på fremtid og virksomhetens kjerneoppgaver i en krevende periode. For oss er det viktig å bidra til omstilling uten konflikt.

Gjennom våre program gir vi støtte gjennom hele nedbemanningsprosessen for både ledere og medarbeidere.  For den berørte som skal avslutte sitt arbeidsforhold betyr samarbeidet med rådgiver i Personalhuset Consulting & Outplacement blant annet:

  

  

Vi i Personalhuset har dedikerte rådgivere som har lang erfaring fra nedbemannings – og omstillingsprosesser. Våre kunder er virksomheter innenfor både privat og offentlig sektor.


Personalhuset måler og oppdaterer resultater ukentlig, samt rapporterer månedlig etter avtalte KPI`er. Vi har som hovedmål at 85-90 % av våre deltakerne skal ha kommet i ny jobb og andre aktive løsninger.

  

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud