Annonsepakke 3

En annonsepakke som fanger oppmerksomheten til potensielle søkere

I denne pakken får du en skreddersydd SoMe-video som skiller deres annonse fra konkurrentene og fanger oppmerksomheten til aktuelle kandidater. Vi lager også nettavisannonser som publiseres i håndplukkede lokale og regionale nettaviser.

  

Denne annonsepakken inneholder: 

  

 Teaserannonse eksempel

Teaserannonse

En enkel banner som publiseres og annonseres ut på Facebook og Instagram for å skape oppmerksomhet rundt stillingen før den blir publisert. Denne blir gjerne lagt ut 3-4 dager før selve annonseringsperioden.

  

SoMe-video

Det er ikke nødvendigvis slik at drømmekandidaten aktivt søker jobber. Derfor kan det være viktig å fange passive arbeidssøkeres oppmerksomhet. Vår erfaring viser at video er et effektiv verktøy for å nå disse kandidatene. Markedsavdelingsavdelingen vår lager en skreddersydd video som speiler deres merkevare og stilling. Video deles og annonseres på Facebook, Instagram og LinkedIn. Ønsker du å se noen eksempler? Klikk her!

  

Finn stillingsannonse + finn effekt premium

Finn.no annonse utarbeides og publiseres på godkjennelse av kunde.

Med Finn effekt premium tar man i bruk avanserte algoritmer for å spore relevante kandidater på tvers av Schibsteds nettsider og Facebook. Effekt-annonsen vises kun til relevante kandidater som ikke har sett annonsen din. I tillegg vises annonsen øverst i resultatlisten inne på Finn Jobb. Ønsker du å lære mer om effekt-produktet? Klikk her!

  

  Nettavisannonser eksempel

Nettavisannonsering

Vi produserer 5 ulike formater skreddersydd til dine ønskede nettaviser. Annonsene vises i valgte nettaviser i et tilpasset geografisk område og målgruppe. Med en slik annonsering får man bred eksponering både lokalt (og nasjonalt om ønskelig) og dermed en spesielt god markedsføring av både selskapet og den aktuell stillingen.

Tilleggsprodukter

  

  

Ekstra postnummer

Skal du ansatte og tror at aktuelle kandidater befinner seg i andre byer i nærheten av arbeidsplassen, eller har dere flere arbeidssteder hvor jobben kan utføres? Nå kan du legge til inntil fire arbeidssteder i tillegg til hovedadressen i stillingsannonsen din på Finn.no.

  

  

Stillingskarusell i lokal nettavis

Ønsker du å nå ut i lokalmiljøet? Med dette produktet er du garantert synlighet i din lokale nettavis. Annonsen er ikke begrenset til en spesifikk målgruppe, men kan vises til alle som leser nettavisen i en gitt periode.

 
 
 

Tilbake til annonsepakker