Annonsepakke 1  

En enkel, men effektiv annonsepakke med fokus på økt synlighet 

I denne pakken får du tre SoMe-bannere som markedsføres mot flest mulig potensielle søkere for den aktuelle stillingen. Her får dere også Finn.no sitt effekt-produkt som øker eksponeringen av stillingen mot aktive jobbsøkere. Ønsker du å lese mer om effekt-produktet? Les mer i punktet lenger ned.


  

Denne annonsepakken inneholder: 

    

 Teaserannonse eksempel

Teaserannonse

En enkel banner som publiseres og annonseres ut på Facebook og Instagram for å skape oppmerksomhet rundt stillingen før den blir publisert. Denne blir gjerne lagt ut 3-4 dager før selve annonseringsperioden.

  SoMe-banner

SoMe-banner

SoMe-bannere i tre ulike formater produseres av vår markedsavdelingen. I bannere bruker vi bilder og logo fra kundens egne kilder. Bildebannere markedsføres gjennom målrettet annonsering til aktuelle målgrupper på Facebook, Instagram og LinkedIn.

  

Finn stillingsannonse + finn effekt premium

Finn.no annonse utarbeides og publiseres på godkjennelse av kunde.

Med Finn effekt premium tar man i bruk avanserte algoritmer for å spore relevante kandidater på tvers av Schibsteds nettsider og Facebook. Effekt-annonsen vises kun til relevante kandidater som ikke har sett annonsen din. I tillegg vises annonsen øverst i resultatlisten inne på Finn Jobb. Ønsker du å lære mer om effekt-produktet? Klikk her!

Tilleggsprodukter

På plass annonse eksempel

På plass-annonse

En på plass-annonse gir en introduksjon av den nyansatte på Facebook og LinkedIn og annonseres når den ansatte har begynt i jobben. En slik annonse skaper ofte stort engasjement internt hos kunden og er en hyggelig sak å dele både for selskapet og nyansatte. På plass-annonser kan dermed bidra til å styrke selskapets employer brand.

  

  

Ekstra postnummer

Skal du ansatte og tror at aktuelle kandidater befinner seg i andre byer i nærheten av arbeidsplassen, eller har dere flere arbeidssteder hvor jobben kan utføres? Nå kan du legge til inntil fire arbeidssteder i tillegg til hovedadressen i stillingsannonsen din på Finn.no.

  

  

Stillingskarusell i lokal nettavis

Ønsker du å nå ut i lokalmiljøet? Med dette produktet er du garantert synlighet i din lokale nettavis. Annonsen er ikke begrenset til en spesifikk målgruppe, men kan vises til alle som leser nettavisen i en gitt periode.

 
 
 

Tilbake til annonsepakker