Ny mann på laget –
Lars Myntevik


Med forventninger om betydelig vekst innen subsea-segmentet i 2022, styrker nå Personalhuset HRC Offshore mannskapet med Lars Myntevik.

 

 

Godt rustet for nok et travelt år

Med Lars med på laget er vi godt rustet til å håndtere nok et travelt år, sier HRCs Geir Olav Hauge. Etter å ha tatt sats i starten av 2021 med å også inkludere Subsea-segmentet som en del av tilbudet fra Personalhuset HRC Offshore, har ikke telefonen stått stille.

- Med en kundeportefølje som strekker seg fra de største aktørene i bransjen til de mindre spesiallistselskapene har vi allerede i vårt første driftsår innen Subsea-segmentet blitt en anerkjent leverandør av Subsea-personell, sier leder i HRC Sondre Sande.Bred offshore-erfaring

Lars har lang fartstid innen offshore og kan skilte med over 12 år erfaring både som ROV Pilot og Supervisor for en rekke store offshore-selskaper. I tillegg til sin solide arbeidserfaring, er han utdannet fagingeniør innen Automasjon ved Bergen Tekniske fagskole


Det ferske tilskuddet vil være basert på kontoret i Bergen, men vil også periodevis være tilgjengelig for offshore-oppdrag.
(Satsingen på Subsea-segmentet har vært en stor suksess for Personalhuset HRC Offshore) 


Svært fornøyd med ansettelsen

Både Geir Olav og kollega Frank Juven Widme er storfornøyd med å få enda mer subsea-kompetanse til HRC Offshore.

- Med Lars har vi bygget et sterkt team med meget god erfaring fra offshore-operasjoner. Nå er vi ekstra sterkt rustet for å forstå kundenes behov og våre ansattes hverdag, sier Frank.

- Ikke minst vil unge og fremadstormende Lars være et godt supplement til et lett aldrende team, tilfører Geir Olav humoristisk.Gleder seg til å ta fatt på oppgavene

Den nyansatte sier han gleder seg til å komme i gang med arbeidet og til å bidra til HRCs videre vekst og satsning.


- Etter å ha sett hva Personalhuset HRC Offshore har fått til den siste tiden, ser jeg frem til å bli en del av laget og fortsette den positive utviklingen. Med mitt nettverk og min erfaring fra subsea-bransjen har jeg stor tro på at jeg blir et godt bidrag til selskapet! 

OUR CERTIFICATIONS

  

  

Har du behov for personell til maritim- og offshore-segmentet?
Kontakt oss gjerne!

Sondre Sande
Sondre Sande
Manager
HRC Offshore | Haugesund

Frank Juven Widme
Frank Juven Widme
Senior Advisor/Shift Supervisor
HRC Offshore | Bergen
Geir Olav Hauge
Geir Olav Hauge
Senior Advisor/Offshore Manager
HRC Offshore | Bergen