logo
  
  
  
  


Stilling:

Verkstedleder

Søknadsfrist: 

22. februar

Søk her 

  


Stilling:

Mekaniker / hudralikk

Søknadsfrist: 

26. februar

Søk her 

  


Stilling:

Selger

Søknadsfrist: 

26. februar

Søk her 

TESS Hydraspec satser for fullt i Agder, og søker verkstedleder til en bedrift med store vekstambisjoner.

TESS Hydraspec satser stort i Agder. Med sterkt fokus på trivsel, en solid eier i ryggen og økende oppdragsmengde styrker de laget med nye medarbeidere. Verkstedleder, flere hydraulikk-mekanikere og selger/prosjektleder skal på plass i løpet av våren, og selskapet har mye å tilby de rette personene.

Erik Jølberg, gründer av TESS-selskapene, har klokkertro på TESS Hydraspec. Han vet hva han snakker om, for norskeide TESS har eksistert i mer enn 50 år, og de omsetter for nær fem milliarder kroner årlig.

  TESS Hydraspec

Foto: TESS Hydraspec AS

  

- Hydraulikkslanger er TESS sitt hovedprodukt, men vi satser nå også sterkt på hydraulikk-komponenter og tekniske tjenester, forteller Jølberg. – Dette gjør vi blant annet gjennom oppkjøpet av TESS Hydraspec og satsingen i Kristiansand. Vi vil styrke vår markedsposisjon innenfor dette segmentet, og ønsker flinke folk velkommen med på laget.

Deres strategi er at alle selskapene er selvstendige merkevarer som skaper sin egen identitet. Her er det rom for frihet og kreativitet. - Hos oss har vi alltid kunden i fokus, fortsetter Jølberg. – Vi setter service svært høyt, noe som fører til fornøyde og lojale kunder. For å yte god service må de ansatte trives og ha en god arbeidsplass. Både kunder og medarbeidere kan være trygge på at det satses videre, på både dem og på selskapet.

  

Det er nå det begynner!

TESS har et cluster av hydraulikkbedrifter som ofte jobber sammen for å sikre kundene en helhetlig leveranse. Her er man en del av noe større, og får et nettverk i alle selskapene.

Daniel Ribbing er ny daglig leder, og snakker entusiastisk om planene fremover. - TESS Hydraspec skal være et firma som folk trives i, og blir i. Det er så mange dyktige folk her og vi vil at de og kundene skal blomstre, sier han.

I tillegg til å drive TESS Hydraspec har Ribbing i flere å også vært daglig leder for Sylinderakutten i Brumunddal. I tillegg til egen erfaring har han fått med seg en styreleder, Nils Lauvlid, med 33 års erfaring fra TESS-konsernet.  - Lauvlid kjenner markedet og har mange strenger å spille på, forteller Ribbing fornøyd og legger til at TESS Øst vil drive selskapet videre med en ny ledelse som satser for fullt!

TESS Hydraspec 2

Foto: TESS Hydraspec AS

  

Store muligheter for ny verkstedleder

I dag teller arbeidsstokken ni personer, men i løpet av 2023 vokser de til vesentlig flere. - Vi tredobler verkstedarealene våre og rigger for å kunne overhale også de største sylinderne i Norge, fortsetter Ribbing. – Den nye, store verkstedhallen gir oss et helt nytt marked – både for sylinderoverhaling, og også for produksjon av sylinderdeler.

Ny verkstedleder får derfor erfarne, dyktige folk med på teamet sitt, og også muligheten til å ansette flere nye. Hun eller han kan dermed skape sitt eget dream-team! - Vi skal på en reise sammen, sier Ribbing. Vi bygger opp noe helt nytt, og verkstedleder kan påvirke og forme sin organisasjon.

Sammen med økonomi- og administrasjonsleder Monica Norenes håper han på snarlig ansettelse. De ønsker seg en person med gode samarbeidsevner og bred kompetanse innen hydraulikk. - Det er viktig å kunne se leveransen både fra bedriftens- og fra kundens side – å være serviceminded og gi kunden det lille ekstra. Leveransen og etterfølgende service er kundens siste opplevelse, så det er viktig at den er god, sier Ribbing.

  

Bygger god kultur

Norenes forteller at TESS Hydraspec skal utvikle seg i Agder sammen med kundene, som spenner fra skipsverft og båtindustri til tradisjonell industri og anleggsbransjen. Hun fortsetter: -Vi har en helt ny ledergruppe, og sammen skal vi sette nye mål og finne veien for å nå dem. Vi er på vei mot noe stort, og ser mulighetene som ligger der.

For henne er lederegenskaper viktig. Også erfaring fra serviceleveranser og evnen til å være med å ta i et tak settes høyt. Vi er en liten organisasjon, og vi hjelper hverandre, sier hun. – Det er alfa og omega at både kunder og ansatte trives, og skal vi bli ledende må det satses på utvikling, inkludering og trivsel. Nå har vi flyttet, og vi har brukt ett år på å komme dit vi er nå. Det har vært en god prosess – en slags restart. 

Daniel Ribbing avslutter med: - Det er fantastisk å ha fått en norsk, solid eier i ryggen. En eier som satser på TESS Hydraspec, de ansatte og fornøyde kunder.

  

  

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte

  

Øyvind Støve
Øyvind Støve
Rådgiver

Anne Grete Omland
Anne Grete Omland
Seniorrådgiver