Ledig stilling : 

Rådgiver personmarked

Søknadsfrist: 11. desember

Se stillingsannonse

Med sans for det personlige, det nære og det ryddige

Engasjert og tilgjengelig, lyder løftet fra sparebankene under Eika-paraplyen. Ikke minst for Skagerrak Sparebank er dette de viktigste verdiene, og føy gjerne til trygg og kunnskapsrik, sier Kent Nilssen, leder for arendalskontoret til Skagerrak Sparebank. Nå leter han etter en dyktig og erfaren rådgiver til personmarkedet.

Med sine fem år i Arendal har banken etablert seg som et solid alternativ for privatkunder. I ryggen har den en stadig voksende sammenslutning, med veletablerte kontorer i Arendal, Kragerø, Stathelle og Skien. Fra februar 2024 får de følge av Andebu Sparebank og Larviksbanken. Dermed blir Skagerrak Sparebank blant Eika Alliansens største medlemsbanker.

  

  Kent Nilssen, leder for arendalskontoret til Skagerrak Sparebank

  

– Vi kaller oss en stor liten bank, sier Nilssen. – Vi er store nok til å ha muskler og høy kompetanse, og små nok på hvert sted til å være en bank der kundene ganske enkelt kan stikke innom som før i tiden. Det er blant annet denne uformelle og personlige kontakten som gjør oss i stand til å se helhetsbildet i kundenes finansielle situasjon og muligheter.

Et ekstra kort på hånden er samlokalisering og samarbeid med Aktiv eiendom. – Oversikten og fagligheten til Aktiv er til stor hjelp i vurderingene av markedet til enhver tid, og når bankkundene søker hjelp ved kjøp og salg av bolig. Det gjør at vi kan gi langt mer presis veiledning om handlingsrommet deres.

  

Den gode dialogen

Som ren personbank legger Skagerrak Sparebank stor vekt på åpen dialog med kundene, påpeker Nilssen. – Vi søker etter en rådgiver som forstår betydningen av å forklare sammenhenger og premisser, om det nå gjelder lån, innskudd, fond, forsikring eller andre forhold. En god pedagogisk innfallsvinkel bygger tillit, også når vi må si nei til forespørsler.

– Nettverk og forankring i Arendal og omegn er en betingelse når vi ser etter kandidater, sier Nilssen. – Vi tenker oss en person som har fartstid nok til å gå rett inn i arbeidsoppgavene. Vi skal sørge for at vedkommende føler seg hjemme med en gang. For de som har sans for det, kan det være interessant at vi sannsynligvis er landets eneste bank med eget shuffleboard!

  

Beslutningsmyndighet

Ellers kan Nilssen lokke med stort armslag i stillingen. – Jobben byr på vide fullmakter og kort vei til formelle avgjørelser fra bankens ledelse. Vi legger vekt på sunn dømmekraft kombinert med nøyaktig og korrekt bankhåndverk. Vi skal tilby kunden høy kompetanse, etterrettelighet og gode samtaler. Gjerne over en kopp kaffe!

Nilssen håper å finne en rådgiver som ikke bare byr på seg selv, men også er med på å gjøre banken mer synlig. – Vi har noen skritt å gå i den retningen. Samtidig er vekstmulighetene store, i og med at det vil komme mange tilflyttere til regionen de neste årene, som følge av etableringen av Morrow og andre virksomheter.

  

Fornøyde kunder er faste kunder

Kunsten er å holde fast på høy kvalitet og service, sier Nilssen. – Personlige relasjoner til kundene krever innsats og profesjonalitet. Belønningen er faste kunder, og fornøyde kunder.

Kandidater vi er på jakt etter, trenger ikke å bli minnet på hvor attraktiv Arendal er blitt, fortsetter Nilssen. – Rollen som regionalt senter og tilsiget av nye innbyggere og bedrifter sørger for enda mer dynamikk. Og med lokaliseringen vår på Malmbryggen like bak Kulturhuset er vi sentralt plassert for å kunne delta i denne utviklingen.

Utvikling er også et begrep Nilssen vektlegger i beskrivelsen av stillingen han utlyser. – Påfyll av kompetanse skjer daglig, er min påstand. Og som del av Eika Gruppen har vi gode arenaer for faglig fornyelse og utveksling av erfaringer. I det hele tatt er vår arendalsavdeling en utmerket plass for egen karrierereise, og et sted du får lov til å sette ditt personlige preg på.

  

Les mer om Skagerak Sparebank her: https://www.skagerraksparebank.no/ 

   


For mer informasjon om stillingene kan du kontakte


William Langerud
William Langerud
Rådgiver

Knut Handeland
Knut Handeland
Avdelingsleder