Ledig Stilling:
Salgsansvarlig energi-
effektivisering

Søknadsfrist:
15.01.2022

Søk stilling

Vil du lære av de beste og samtidig bidra til å skape en renere og mer energieffektiv verden? 

ITEK Green Technologies er en av landets ledende kompetansebedrifter innen utslippsfangst og energieffektivisering . Nå utvider de staben og søker salgsansvarlig energieffektivisering.

ITEK er eid av Addtech som er notert på Stockholmsbørsen og teller 18 ansatte, hvorav seks befinner seg i Polen. De er alle en del av samme team, og nå er de på jakt etter en ny kollega. 

 

 - Vi er i jevn vekst og ansetter nye hvert år. Vi har god spredning i alder, fra yngre trainees til folk med lang erfaring – en av gründerne er for eksempel fortsatt med, sier Erik Amundsen. Han er daglig leder for selskapet som i mer enn 30 år har sørget for ren luft og reduserte utslipp fra industri over hele landet. 

  

Erik Amundsen, ITEK GreenUtvikle og påvirke 

Personlige egenskaper settes høyt. Det er spesielt viktig i et mindre selskap som dette, hvor alle ansatte brenner for bedriften og har stort eierskap til det de driver med.  - Kjernen har vært her i mange år, forteller Amundsen videre.  – Det er mye fagkompetanse innenfor disse veggene, så det er et fantastisk læringsmiljø.  Vi trives godt sammen og kan gjerne utfordre hverandre, men vi gjør det med respekt.  

  

Til forskjell fra større selskaper hvor man gjerne «forsvinner» litt i mengden, kan du her være med å påvirke veien videre. Du er tett på den daglige driften, og har du nese for gode forretningsmuligheter vil du oppleve at veien inn i nye nisjer er kort. De er alltid åpne for nye muligheter. 

- Personer som er selvgående og drives av å se resultater av det de gjør, passer godt inn her. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene, og her får du breddekompetanse innen faget.  

Amundsen fortsetter med å fortelle at de praktiserer frihet under ansvar, og en høy grad av tillit på alle plan. - Hos oss kan du klatre raskt oppover karrierestigen og være med på å bygge selskapet.  

  

Gjør verden til et renere sted 

Prosessindustrien, offshore/marine og bygg er ITEK Green Technologies sine hovedområder. De har et sterkt ønske om å fjerne utslipp, redusere forbruk og hjelpe kundene med å energieffektivisere.  

Vi er alltid oppdatert på det som er viktig innen miljøteknologi, sier Amundsen.  

- Vi er små nok til å kunne snu oss kjapt, og store nok til å gjennomføre.   

Mange ønsker å være en del av den grønne bølgen. ITEK Green Technologies er et selskap som definitivt er med!  
For mer informasjon om stillingen kan du kontakte


Øyvind Støve
Øyvind Støve
Rådgiver