Edda Wind logo


  

Bli med på
havvindeventyret

Edda Wind er et verdensledende havvind-rederi.
Nå starter vi oppbyggingen av rederiorganisasjonen.

  

  

Les mer om stillingene nedenfor ↓

  

  

Nå søker vi: 

  

 
image

Direktør teknologi og utvikling

Som direktør teknologi og utvikling vil du ha det overordnede ansvaret for vårt omfattende nybyggingsprogram. Du vil også ha ansvar for å utvikle og følge opp selskapets teknologi- og miljøprosjekter. I rollen vil du bidra til at vi forsterker vår posisjon som ledende havvindrederi og jobbe aktivt mot nullutslippsløsning.

Les stillingsannonse

image

Teknisk sjef

Som teknisk sjef vil du ha ansvar for å sikre at våre skip og utstyr holder høy teknisk standard. I rollen vil du bidra til at vi forsterker vår posisjon som ledende havvindrederi og jobbe aktivt mot nullutslippsløsning.

Les stillingsannonse

image

Teknisk inspektør

Som teknisk inspektør vil du bidra til at våre skip og utstyr holder høy teknisk standard. Avdelingen har ansvar å sørge for at rederiets fartøy til enhver tid er operative. Du vil også spille en nøkkelrolle i å optimalisere skipenes ytelse og effektivisere vedlikeholds prosesser for å øke lønnsomheten. 

Les stillingsannonse

 

Om Edda Wind

Edda Wind er et verdensledende havvind-rederi med hovedkontor i Haugesund. Edda Wind eier og drifter fartøyer spesialdesignet til serviceoperasjoner for konstruksjon og drift av havvindturbiner. Dette markedet forventes å vokse betydelig de neste årene.

Selskapet støtter sine kunder i operasjon gjennom innovative tekniske løsninger for offshore vindparker, og har et imponerende utvalg av spesialbygde servicefartøy. Dette gjør det mulig for Edda Wind å støtte alle arbeidsfaser i offshore vindparker over hele verden. Gjennom sine løsninger bidrar selskapet til bærekraftig energiproduksjon. 


Les mer her

 


For mer informasjon om stillingene kan du kontakte


Tom Monclair Larsen
Tom Monclair Larsen
Direktør Search & Selection
Personalhuset Haugesund

Milly Kallevik

Milly Kallevik
Regionsjef Haugesund
Personalhuset Haugesund