anda olsen logo  
Vil du jobbe for et firma i sterk vekst?
  

Les mer om stillingene nedenfor ↓

  

  

Nå søker vi: 

  

 
image

Elektroingeniør

Våre tekniske løsninger og produkter sørger for å trygge verdier, liv og helse. Anda-Olsen er en ledende leverandør av UPS, batteri, strømforsyning og hybride strømløsninger. Vi har løsninger som oppfyller strenge krav fra den maritime bransjen.

Les stillingsannonse

image

Serviceteknikere og montører

Vi søker dyktige serviceteknikere som kan jobbe med våre kunder både i Norge og internasjonalt. Du vil være ansvarlig for installasjon, vedlikehold og reparasjon av våre løsninger. Vi trenger også montører til vår produksjonsavdeling som kan arbeide med sammenstilling og testing av våre produkter.

Les stillingsannonse

image

Servicekoordinator

På grunn av økende ordremengde og høy aktivitet, søker vi nå en dyktig servicekoordinator til vår administrasjon. Du vil være et viktig bindeledd mellom våre kunder i inn- og utland, og bidra til å sikre at våre løsninger leveres med høy kvalitet og effektivitet.

Les stillingsannonse

  

  

Om Anda-Olsen

Forankret i et maritimt nettverk! Fra en beskjeden start som et lite lokalt handelsselskap i 1958, har selskapet vokst til å bli et produksjons- og utviklingsselskap med kunder over hele verden.

Anda-Olsen AS har hovedkontor i Ålesund, i hjertet av denmaritime klyngen. I mer enn et halvt århundre, har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger designet for utfordrende maritime forhold. I tillegg har Anda-Olsen AS en distribusjonsvirksomhet av komponenter fra anerkjente produsenter av batterier, strømforsyninger og UPS.

 


Les mer her

 


For mer informasjon om stillingene kan du kontakte


Linda Henriksen
Linda Henriksen
Avdelingsleder /
senior rekrutteringsrådgiver

Mads Jordansen
Jon Kjærstad
Daglig leder Anda-Olsen