Ny bemanningsrådgiver i Stavanger

Mariann Sortland har jobbet med salg av rådgivning, markedsplaner, hjemmesider, sosiale medier og grafiske tjenester tidligere i karrieren. Nå tar hun fatt på salg og leveranse av bemanningstjenester til våre kunder innenfor service og logistikk segmentet. Vi tok en prat og sjekket ståa.

- Mariann har en god salgs- og leveranse profil, er iherdig og gir seg ikke før kundene får den løsningen de etterspør. Hun har en utpreget serviceinnstilling og jobber hardt for å levere gode resultater, både for kandidaten og kunden. Hun har derfor fått en fast plass på laget og blir en permanent spiller på teamet vårt innenfor service og logistikk. «Mariann er nettopp den kundene våre trenger når det haster med en god bemanningsløsning.» sier Gunnar B. Gunnarsson, Divisjonsdirektør Sørvest i Personalhuset.

Vi stilte Mariann to spørsmål av ren nysgjerrighet.

Hvorfor valgte du Personalhuset?
Mariann forteller at Personalhuset Staffing Group er et attraktivt selskap i vekst med gode muligheter for utvikling.
- Jeg fikk et veldig godt inntrykk av miljøet på kontoret i Stavanger. Det er en dynamisk og energisk gjeng som det er lett å ha det morsomt sammen med. Selve jobben er nettopp det jeg ønsker meg: Å få lov til å jobbe med både kunder og salg, samt bemanning og rekruttering av kandidater til oppdrag. Jeg er utrolig fornøyd med en fast plass på dette laget og skal vise meg tilliten verdig!

Hvordan ser du for deg din rolle i Selskapet?
- Mine kunder og kandidater skal oppleve at de lykkes i større grad ved å bruke meg og Personalhuset sine tjenester, enn om de lot være. Hensikten med å formidle gode folk i riktige oppdrag, må være at kunden får en enklere hverdag og derfor kommer tilbake. Det er også viktig for meg at våre kandidater og medarbeidere får god oppfølging og en god arbeidsgiver. Vi skal være tett på både kandidater og kunder. Rollen er sammensatt og har stor variasjon av oppgaver i hverdagen, og det er noe jeg liker og samtidig ser på som utfordrende.
 
I tillegg går det jo så bra om dagen, tastaturet brenner jo allerede :)
Ta kontakt med Mariann

Epost