Personalhuset med partneravtale i RBK

Vil få trønderne på tribunen

Annonse:

Personalhuset Norge har signert avtale som Nettverkspartner i Rosenborg Ballklub. For oss er det viktig å være til stede der næringslivet samles, og RBK sitt nettverk er en helt riktig arena for oss. Vi ser starten på en ny storhetstid på dame- og herresiden, det vil vi være med på. Satsingen på jentesiden er veldig spennende og står mitt hjerte nært. Jeg er selv trener på jentelag og brenner for dette, sier Jens Kristian Auke som er avdelingsleder for Personalhuset Trondheim.

Personalhuset har flere som følger med på Rosenborg, men den mest ivrige er nok Roger Bremnes. Jeg er RBK-supporter og har sesongkort på Øvre Øst. Rosenborg Ballklub har en stor plass i hjertet mitt, og jeg ser virkelig frem til å bli kjent med klubben min som partner i tillegg til å være supporter, sier Bremnes. I tillegg til å følge med på det som skjer på banen er Bremnes brennende opptatt av tribunelivet på Lerkendal, og vil ha flere folk på kamp.

Jeg leste om publikumsundersøkelsen Rosenborg foretok, og den fortalte om folk som ikke hadde noen å gå på kamp sammen med. Det har vi sammen med Rosenborg sett på og vi i Personalhuset vil nærmere seriestart lansere #sammenpåkamp. Vi ønsker å bidra til at flere kan oppleve det samme samholdet på kampdag. Vi jobber jo med mennesker og prestasjoner hver dag i Personalhuset, så dette er kjent materie for oss, sier Bremnes.

Vi gleder oss til samarbeidet med Personalhuset og ønsker de hjertelig velkommen til vårt partnernettverk, sier salg og markedssjef i RBK Stian Moursund.
 

Annonse fra Eliteserien: