← Tilbake til hjemmeside

Karriereprogram - trenger jeg det?

Nedbemanning er en del av arbeidslivet, og det skaper utfordringer for den enkelte. Hva om det rammer deg, og du må skaffe deg en ny jobb?

  

karriereprogram

Når situasjonen oppstår velger mange virksomheter, både i privat og i offentlig sektor, å tilby karriereprogram som en del av sluttpakken. Å delta i et karriereprogram er frivillig.

Trenger, trenger ikke? Med mye kompetanse og erfaring tenker du kanskje at dette er noe du kan fikse på egenhånd!
 
Kanskje, kanskje ikke? Tenk uansett nøye gjennom det. Det kan være krevende og utfordrende å være jobbsøker, og det er lett å undervurdere utfordringene på veien mot ny jobb!
 
Dette kan du oppnå ved å takke ja til et karriereprogram:

  • Du kommer raskt igang. Har du 3 mndr. eller mindre på å skaffe deg ny jobb, bør du handle raskt! Rekruttere beregner i snitt 7 – 9 uker på en rekrutteringsprosess og skal du komme raskt i mål, bør du komme raskt igang med målrettede jobbsøkeraktiviteter.

  • De praktiske verktøyene du trenger i jobbsøkerprosessen blir klare tidlig i prosessen, inkludert din CV. Mulig du nå tenker at CV har jeg allerede? Det er bra, men den kan oftest forbedres. CV er ditt viktigste salgsdokument. Den skal være den beste presentasjon av deg i forhold til jobben du søker. Til hver prosess må du få frem dine mest relevante erfaringer og resultater? En sparringspartner kan hjelpe deg med bevisstgjøring av hva du kan by på.

  • Regelmessige møterbidrar til fokus og framdrift og holder motivasjon og humør oppe. En handlingsplan og regelmessig oppfølging gjør det enklere å jobbe systematisk og målrettet med jobbsøkeraktiviteter i hele prosessen.

  • Bevisstgjøring på alle trinn i jobbsøkerprosessen er viktig. Når du er bevisst på hvordan du presenterer din kompetanse, motivasjon og resultater, både skriftlig og muntlig, i møte med nye potensielle arbeidsgivere, blir du tydeligere og lettere å velge!

Sist, men ikke minst:
  • Du slipper å stå alene i jobbsøkerprosessen. Karrierecoachen er din støttespiller, sparringspartner og samarbeidspartner på veien mot ny jobb. Sammen kan dere finne nye muligheter og gode løsninger på de utfordringer du står overfor i jakten på ny jobb.

 
Den beste utgaven av deg selv Du står foran et veiskille i karrieren! Det er DU som er ansvarlig for å skaffe deg den nye jobben. Et karriereprogram kan bidra til at du blir en mer profesjonell jobbsøker, og til at du får frem den beste utgaven av deg selv.
 
Ønsker du mer informasjon om karriereprogram? Ta kontakt med: 

 

Tommy Hoff Ødegaard
Divisjonsdirektør – Personalhuset
98 29 51 31
E-post
 


 

 

VÅRE TJENESTER


img

Bemanning

Å benytte et bemanningsbyrå kan være løsningen dersom behovet for permanent arbeidskraft er usikkert.

Les mer
img

Rekruttering

Personalhuset Search & Selection er et rekrutteringsbyrå som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse.

Les mer
img

Omstilling & utvikling

Vi tilbyr rådgivning, planlegging og gjennomføring av nedbemanning og omstilling.

Les mer
img

HRC Offshore

Vi har vært en ledende aktør i offshore- og maritimsektoren siden 2002. Les mer om Personalhuset HRC Offshore.

Les mer
img

Konsulenttjenester

Vi tilfører våre kunder riktig kompetanse ved hjelp av godt kvalifiserte konsulenter, ingeniører og fagspesialister.

Les mer
img

Snakk med en rådgiver

Vi står klare til å bistå deg med ditt behov. Vi har kontorer fra Tromsø i nord, til Kristiansand i sør.

Kontakt oss