Stilling:

Daglig leder

Søknadsfrist:  
11.09.2022

Søk stilling her

  


Daglig leder søkes til prisbelønt arkitektmiljø i Kristiansand

Til et av Kristiansands mest kreative miljøer søkes en daglig leder som kan bringe kontoret videre mot visjonen om å være landsdelens beste arkitektkontor. ARK-NET med sine 14 ansatte var Gasellebedrift i både 2019 og 2021.

- Vi tenker litt utradisjonelt og ønsker en daglig leder uten arkitektbakgrunn. En med et litt annet perspektiv, som kan se muligheter vi ikke har sett, forteller Erik Asbjørnsen

Han har fungert som daglig leder frem til nå, men med ny person på plass frigjøres mye tid, og han kan ha fullt fokus på arkitektoppgaver. Asbjørnsen er også partner i ARK-NET sammen med Janicke Jebsen Vinje og Espen Erikstad.

  ARK-NET AS

ARK-NET AS

  

SPENNENDE MILJØ

- Vår nye daglige leder blir vårt ansikt utad, og vil representere oss i ulike bransjenettverk og fagmiljøer. Vi setter derfor personlige egenskaper høyt, fortsetter Asbjørnsen. – Vi er ambisiøse, og vil fortsette å ekspandere. Samtidig har vi et godt omdømme som vi skal ta vare på og vil sikre videre.

ARK-NET har vunnet flere arkitektkonkurranser, og i 2021 fikk de byggeskikkprisen for Byhaven. Prosjektene de tegner er varierte og allsidige – fra hytter og eneboliger til store næringsbygg og utvikling av hele kvartaler.

- Vi jobber mye med byfornying, forteller Erikstad. – Samfunnsutbygging og bærekraftige strategier er en viktig del av jobben vår. Vi er med på å forme byen og landsdelen, noe som er utrolig spennende!

  

HØYT UNDER TAKET

ARK-NET er lokalisert i sjøkanten på Fiskebrygga i Kristiansand sentrum. Med egen brygge tar de ansatte gjerne båten til jobb. Miljøet er ungt og kreativt, og latteren sitter løst.

- Vi har et utrolig godt arbeidsmiljø, sier Asbjørnsen stolt. – I løpet av de 11 årene vi har eksistert har ennå ingen sagt opp. Dette er viktig for oss å ivareta videre!

  

Om deres nye daglig leder fortsetter han:

- Personlighet sammen med ledererfaring veier tungt, og bakgrunn innen markedsføring eller økonomi vil være nyttig. Så bør vi ha en smidig person som evner å få folk med seg, tenker jeg. Dette er nytt for oss alle – noen fartsdumper må vi nok regne med.

- Vi ser for oss en utadvendt, karismatisk person som kan representere ARK-NET på en god måte, sier Janicke Jebsen Vinje. Samtidig må hun eller han være selvgående og strukturert.

  

Alle tre understreker at rett person vil få et stort mandat og kan forme mye av sin egen arbeidshverdag. Her blir veien til mens man går. Personaloppfølging, økonomi, markedsføring og støtte på administrativ side i prosjekter er noen av oppgavene den nyansatte vil få ansvar for, men vil også være en del av det kreative miljøet og involvere seg dypere i enkelte prosjekter.

- Men vedkommende må ikke være redd for hunder, ler Janicke. Kontoret huser nemlig to hunder på full tid, og har opp til fire deltidshunder.

  

  

Les mer om ARK-NET her: https://www.ark-net.no/ 

 

FOR MER INFORMASJON KONTAKT


Anja Berglihn

Anja Berglihn
Avdelingsleder

Julie Monsen

Julie Monsen
Rådgiver