Ny leder på plass og rekorder ryker for Personalhuset HRC Offshore!

 

Vi har siden slutten av februar hatt en kraftig vekst, og doblet omsetningen siden inngangen av året. Det er svært gledelig å meddele at vi nå har på plass en ny leder som skal videreutvikle dette segmentet i Personalhuset. Vi ser særdeles positivt på 2018, og ikke minst 2019. Teamet har virkelig brettet opp ermene og levert varene i første halvår 2018. De har tatt ansvar og forbedret butikken betydelig i påvente av ny leder til avdelingen.

Sondre Sande har jobbet som Contracting Support Manager, Norway hos NES Advantage Solutions Group AS. Han har hatt ansvar for både det operasjonelle og faglige i virksomheten, iht kontrakter, HR, lønn, og finans. Sondre har håndtert store volum av konsulenter og underleverandører innenfor tekniske disipliner, og jobber alltid med utgangspunkt for å finne den beste løsningen for kunde og kandidat. Sondre har jobbet internasjonalt og kjenner godt til hele verdikjeden for olje- og gass bransjen.

«Sondre har en god lederprofil som passer godt i vårt selskap. Han har et iboende ønske og forventning til seg selv der han og teamet alltid skal levere. Dette er noe både våre kunder og kandidater vil nyte godt av. Sondre bringer med seg en stor arbeidskapasitet, bunnsolid verdigrunnlag, samtidig som han er svært prestasjonsorientert på vegne av sitt team. Vi gleder oss til å se hva Sondre kan bidra med som avdelingsleder for Personalhuset HRC Offshore. Vi er sikre på at han kommer til å sette et klart preg på forretningen fremover» sier Gunnar B. Gunnarsson, Divisjonsdirektør Sørvest i Personalhuset.

Vi stilte Sondre to spørsmål av ren nysgjerrighet.

Hvorfor valgte du Personalhuset?

«Personalhuset har et veletablert renommé i bransjen og den overordnede strategien, Customer – Operations – People, er grunnpilarer det er lett å kjenne seg igjen i. Det å få muligheten til å lede Personalhuset HRC Offshore var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Med en allerede erfaren organisasjon kombinert med den positive opplevelsen jeg satt igjen med etter endt intervju, ble valget lett når jeg ble tilbudt rollen. Dette var en reise jeg ville være med på!»

 

Hvordan ser du for deg din rolle i Selskapet?

«I rollen som leder for Personalhuset HRC Offshore vil arbeidsdagen være variert; strategi, operasjonelt arbeid, og viktigst av alt - å bidra til at både kunder, kandidater og ansatte føler en merverdi ved å være med på reisen med oss. Det skal være gøy å komme på jobb, og vi skal være den foretrukne part enten du er kandidat eller kunde. Ved å kombinere mine erfaringer og kompetanse sammen med den eksisterende kompetansen i avdelingen, skal vi sammen utvikle oss til å bli enda bedre. Vi skal beholde nåværende portefølje, samt ta nye markedsandeler i tiden fremover. Jeg skal gjøre mitt for at den positive konjunkturen vi er en del av skal vises igjen i resultater!»

 

Ta gjerne kontakt på sondre.sande@personalhuset-sg.com eller tlf. +47 908 208 59.