Forespørsel rekruttering

Har du behov for bistand til rekruttering? Send en uforpliktende forespørsel og vi kontakter deg innen 24 timer, mandag til fredag.

Rekrutteringsbyrå

Vi er et rekrutteringsbyrå som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere, spesialister og medarbeidere til faste stillinger. Vi er et av Nordens ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper, og har erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere med lokal tilhørighet. Vi leverer våre rekrutteringstjenester gjennom Personalhuset Search & Selection. 

Våre rekrutteringskonsepter: 

  • Annonsert rekrutteringsprosess
  • Search /direkte søk
  • Kombinert rekrutteringsprosess med annonsering og search
  • Vurdering av eksterne eller interne kandidater

Vi har et av bransjens beste rekrutteringskonsepter med mulighet for skreddersøm til den enkelte kundes behov.

Analyse av kundens rekrutteringsbehov
Rekrutteringsprosessen starter med en grundig gjennomgang av stillings- og kravanalyse hvor organisasjonen, stillingens innhold og kriterier for valg av kandidat beskrives. Å forstå hva som gjør at den rette kandidaten passer inn i din virksomhet, er vårt bidrag til verdiskapningen.

Tiltrekk og motiver de beste kandidatene
Kampen om de beste kandidatene er tøff. Hvorfor skal kandidaten velge å jobbe akkurat for deg? Vi lager en rekrutteringsplan for å sikre at de beste kandidatene blir tiltrukket av din organisasjon, samtidig som vi opprettholder kandidatens motivasjon gjennom hele prosessen.

Gjør den riktige utvelgelsen
Utvelgelsesfasen gjennomføres etter de metoder som gjennom forsking og erfaring har vist seg å være best til å forutsi jobbsuksess. Kandidatens kompetanseprofil kartlegges i forhold til motivasjon, kunnskap, personlige egenskaper og ferdigheter. Vi bruker strukturerte intervjuer, personlighetsanalyse, ferdighetstester, relevante caseoppgaver og referanseintervju.

Sørg effektivt for et høyt prestasjonsnivå
Ved å gjenbruke evalueringsinformasjon fremskaffet gjennom rekrutteringsprosessen kan vi hjelpe deg til å integrere den nyansatte på best mulig måte. Den nyansatte og vedkommendes linjeleder får da ekspertråd for å sikre best mulig ytelse så snart som mulig. Kunde og oppdragsgiver følges opp i prøvetiden for å sikre god utvikling.

Lederrekruttering
Lederrekruttering er den mest kritiske rekrutteringen en bedrift kan gjøre:

Les mer om lederrekruttering