Kunde

Har du behov for bemanning, rekruttering eller omstilling?

Send en uforpliktende forespørsel og vi kontakter deg innen 24 timer, mandag til fredag.

Våre tjenester - rekruttering, bemanning & omstilling

Hva kan vi hjelpe deg med?

Finn våre ansatte eller trykk på markøren på kartet for mer informasjon om avdelingen du ønsker å komme i kontakt med.

Fordeler ved å velge oss

Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess – la oss få vise dere at vi kan!

Våre fagområder

Vi har definerte satsningsområder hvor våre rådgivere har ekstra kompetanse og erfaring. Vi vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene. Ønsker du informasjon om andre fagområder kan du kontakte et av våre lokalkontor.

Personalhuset Agito HealthCare

Vi leverer nordisktalende helsepersonell over hele Norden. Vi har både allmennsykepleiere, spesialister, leger og andre kategorier helsepersonell. 

Personalhuset HRC Offshore

Vi har vært en ledende aktør i offshore- og maritimsektoren siden 2002. Vi skaffer kompetent bemanning til både rigg og skip. La oss bidra til presist crewchange.

Kundesenter

Som en av de største bemanningsaktørene i Norge innenfor kundesenter vet vi hva som skal til for at våre medarbeidere skal lykkes. Medarbeidere som lykkes bidrar til kundesenterets suksess.

Lager & logistikk

Vårt bemanningskonsept sikrer effektivitet, forutsigbarhet og fleksibilitet. Vi har lang erfaring og stor kompetanse på bemanning innen sektoren uansett hvor i landet behovet skulle oppstå. 

Barnehage & skole

Over hele landet samarbeider vi med kommuner og private aktører om å bemanne til barnehager og skoler. Våre tjenester er utviklet av av utdannede pedagoger.

Økonomi & finans

De siste tre årene har vi rekruttert 150 stillinger på spesialist og ledernivå innen økonomi, regnskap og finans. Prøv våre rekrutterings- og bemanningstjenester du også.

Kontor & administrasjon

Vi skaffer rett medarbeider, med rett kompetanse og egenskaper for å løse deres behov. Våre rådgivere kan bidra til å gi et nytt perspektiv på bemanningsbehovet.

IT & ingeniører

Vi leverer både rekruttering og personalutleie til kunder over hele landet. Alt teknisk personell leveres av konsulenter med faglig tyngde gjennom konseptet TechRecruit.

Salg & marketing

Dyktige selgere og salgsledere er en kritisk suksessfaktor. Vi kjenner nøkkelen til suksess i salg, og hvilke profiler som har størst sannsynlighet for å lykkes hos dere.

Service & hospitality

Gjennom utstrakt samarbeid med store arbeidsgivere i servicesektoren har vi opparbeidet stor leveringsdyktighet innen bl.a. horeca, renhold og eiendom.

Retail

I hele Norden har vi utstrakt samarbeid med kunder inne retail. Vi finner riktig match mellom medarbeider og kunde, og bidrar til rett fleksibilitet og kapasitet.

Bygg & anlegg

Vi leverer midlertidig personell og fast rekrutteringer over hele landet gjennom eget leveransekonsept. Vi sikrer en enhetlig og kvalitessikret bemanningsprosess uansett hvor behovet ditt er.

Produksjon & industri

Vi leverer industripersonell innenfor en rekke fagområder, særlig næringmiddelindustrien og teknisk industri. Vi bidrar til forutsigbarhet og fleksibilitet.