Kandidat

Velkommen til vår hjemmeside

Vi er et av nordens største rekrutteringsbyrå og bemanningsbyrå. Under finner du våre siste publiserte stillinger. For annen informasjon om oss, se i menyen eller scroll ned. 

Siste publiserte stillinger

Avdelingsleder - Ikke oppgitt

Ikke oppgitt

Vis annonse Vis

Kantineleder u/ fagbrev - Ikke oppgitt

Oslo - Oslo

Søknader behandles fortløpende

Vis annonse Vis

Pedagog - Ikke oppgitt

Bodø - Nordland

Søknader vil bli behandlet fortløpende

Vis annonse Vis

Kontraktsmedarbeider - Ikke oppgitt

Stavanger - Rogaland

Snarest

Vis annonse Vis

Teknisk tegner - Ikke oppgitt

Drammen - Buskerud

Ikke oppgitt

Vis annonse Vis

Salgskonsulent - Ikke oppgitt

Haugesund - Rogaland

Søknader behandles fortløpende

Vis annonse Vis

Sjåfør - Ikke oppgitt

Sarpsborg - Østfold

Søknader behandles fortløpende

Vis annonse Vis

Salgskonsulent - Ikke oppgitt

Haugesund - Rogaland

Søknader behandles fortløpende

Vis annonse Vis

Lønn- og personalmedarbeider - Dekkmann AS

Oslo - Oslo

09.10.2016

Vis annonse Vis

Administrasjonssekretær - Ikke oppgitt

Ålesund - Møre og Romsdal

Snarest mulig - Løpende vurdering av søkere

Vis annonse Vis
Se alle annonser Se alle annonser

Finn våre ansatte & avdelinger

Finn våre ansatte eller trykk på markøren på kartet for mer informasjon om avdelingen du ønsker å komme i kontakt med

Våre fagområder

Vi har definert noen satsningsområder hvor våre rådgivere har ekstra kompetanse og erfaring, og hvor vi har en rekke spennende kunder og oppdragsgivere. Vi vet hva som kreves av deg for å lykkes. Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter i den fremtidige karriere. Start med å registrere deg for jobb innenfor et av våre spesialområder, eller les mer her.

Kundesenter

Vi er et av de største bemanningsbyråene til kundesenter i Norge. Vi forstår bransjen og hva som kreves av deg, og nettopp derfor lykkes vi med å finne den rette jobb til deg. Les mer.

Lager & logistikk

Vi har en rekke spennende kunder og oppdrag innen lager, logistikk, transport og terminal. Våre rådgivere vil sammen med deg finne jobben du ser etter.

Personalhuset Agito HealthCare

Vi har kanskje jobbene du søker innenfor helse. Registrer deg i dag! Vi ønsker å bidra til din personlige og faglige utvikling ved å hjelpe deg til å finne jobben du ønsker.

 

Barnehage & skole

Vil du jobbe med barn og unge? Vi kan ha akkurat den jobben du har sett etter. Vi leverer dyktig personell til barnehage, skoler og SFO over hele landet.

Kontor & administrasjon

Ønsker du nye utfordringer? Administrasjon og Kontor er et av våre store satsningsområde og vi har en rekke spennede oppdrag hos et stort spekter av kunder.

Salg & marketing

Er du sulten på suksess og ønsker en karriere innen salg og markedsføring? Vi rekrutterer til alle nivå og har mange spennende kunder å presentere for deg! 

Økonomi & finans

Brenner du for tall? Da bør du registrere deg hos oss. Vi rekrutterer til alle nivå, og har bidratt til ny fast jobb  innen økonomi og finans for 150 personer de siste årene.

IT & ingeniør

Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg i din nye jobbreise innen IT og tekniske fagområder. Vi har kunder innen både offentlig og privat sektor. 

Service & hospitality

Er du utpreget serviceminded og har du gode holdninger? Da burde du kontakt oss i dag - sammen gjør vi Norge og Norden litt mer serviceinnstilt!

Produksjon & industri

Vi har mange spennende oppdrag innen en rekke fagområder og på alle nivå, hos både store og små industri- og produksjonsselskap over hele landet og Norden. 

Retail

Lyst til å jobbe i butikk? Våre kunder er lokalisert i hele landet, og trenger dyktig personell på alle nivå. Registrer deg i dag, så finner vi din neste jobb sammen! 

Bygg & anlegg

Blant våre kunder innen bygg og anlegg finner du selskap som spenner fra de små og lokale, til de store og nasjonale. Vi rekrutterer både faglært og ufaglært. 

Personalhuset HRC Offshore

Vi bemanner til både rigg og skip hos kunder som krever høy kompetanse. Hos oss kan du jobbe midlertidig og fast innen offshore og maritim sektor. Er det deg vi søker?

Våre tjenester - rekruttering, bemanning & omstilling