Kandidat

Siste publiserte stillinger

Sosialkonsulent i 100 % fast stilling - Hero mottakssenter Karmøy

Karmøy - Rogaland

Søknader blir vurdert fortløpende

Vis annonse Vis

Selger i butikk Fulltid - Elektroimportøren AS

Bergen - Hordaland

Ikke oppgitt

Vis annonse Vis

Mottaksleder - Hero Husnes

Kvinnherad - Hordaland

Søknader vurderes fortløpende

Vis annonse Vis

Fiskar til garn og linebåt - Ikke oppgitt

Fortløpende

Vis annonse Vis

ISS Servicemedarbeider - ISS Region Troms, Finnmark og Svalbard

Karasjohka Karasjok - Finnmark

Snarest

Vis annonse Vis

IT-ansvarlig - Ikke oppgitt

Drammen - Buskerud

Alle søknader blir behandlet fortløpende

Vis annonse Vis

Informasjonsmedarbeider - Hero Husnes

Kvinnherad - Hordaland

Søknader vurderes forløpende

Vis annonse Vis

Diettansvar/Diettkokk - ISS Matomsorg

Nesodden - Akershus

21.02.2016

Vis annonse Vis

Assisterende Kjøkkensjef - Ikke oppgitt

Oslo - Oslo

Snarest

Vis annonse Vis

Lastebilsjåfør - Ikke oppgitt

Trondheim - Sør-Trøndelag

28.02.2016

Vis annonse Vis
Se alle annonser Se alle annonser

Finn våre avdelinger

Trykk på markøren på kartet for mer informasjon om avdelingen, eller finn våre ansatte under kartet. 

Finn våre ansatte

Våre ansatte kjenner ditt lokale arbeidsmarked. Alle har sine spesialområder, og du får snakke med den som kjenner din bransje best.

Våre fagområder

Vi har definert noen satsningsområder hvor våre rådgivere har ekstra kompetanse og erfaring, og hvor vi har en rekke spennende kunder og oppdragsgivere. Vi vet hva som kreves av deg for å lykkes. Vi ønsker å være en aktiv bidragsyter i den fremtidige karriere. Start med å registrere deg for jobb innenfor et av våre spesialområder, eller les mer her.

Kundesenter

Vi er en av de største bemanningsaktørene til Kundesenter i Norge. Vi forstår bransjen og hva som kreves av deg, og nettopp derfor lykkes vi med å finne den rette jobb til deg.

Lager & logistikk

Vi har en rekke spennende kunder og oppdrag innen lager, logistikk, transport og terminal. Våre rådgivere vil sammen med deg finne jobben du ser etter.

Barnehage & skole

Vil du jobbe med barn og unge? Vi kan ha akkurat den jobben du har sett etter. Vi leverer dyktig personell til barnehage, skoler og SFO over hele landet.

Kontor & administrasjon

Ønsker du nye utfordringer? Administrasjon og Kontor er et av våre store satsningsområde og vi har en rekke spennede oppdrag hos et stort spekter av kunder.

Økonomi & finans

Brenner du for tall? Da bør du registrere deg hos oss. Vi rekrutterer til alle nivå, og har bidratt til ny fast jobb  innen økonomi og finans for 150 personer de siste årene.

Salg & marketing

Er du sulten på suksess og ønsker en karriere innen salg og markedsføring? Vi rekrutterer til alle nivå og har mange spennende kunder å presentere for deg! 

IT & ingeniør

Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan vi hjelpe deg i din nye jobbreise innen IT og tekniske fagområder. Vi har kunder innen både offentlig og privat sektor. 

Service & hospitality

Er du utpreget serviceminded og har du gode holdninger? Da burde du kontakt oss i dag - sammen gjør vi Norge og Norden litt mer serviceinnstilt!

Produksjon & industri

Vi har mange spennende oppdrag innen en rekke fagområder og på alle nivå, hos både store og små industri- og produksjonsselskap over hele landet og Norden. 

Retail

Lyst til å jobbe i butikk? Våre kunder er lokalisert i hele landet, og trenger dyktig personell på alle nivå. Registrer deg i dag, så finner vi din neste jobb sammen! 

Bygg & anlegg

Blant våre kunder innen bygg og anlegg finner du selskap som spenner fra de små og lokale, til de store og nasjonale. Vi rekrutterer både faglært og ufaglært. 

Personalhuset HRC Offshore

Vi bemanner til både rigg og skip hos kunder som krever høy kompetanse. Hos oss kan du jobbe midlertidig og fast innen offshore og maritim sektor. Er det deg vi søker?

Personalhuset Agito HealthCare

Vi har kanskje jobbene du søker innenfor helse. Registrer deg i dag! Vi ønsker å bidra til din personlige og faglige utvikling ved å hjelpe deg til å finne jobben du ønsker.

 

Våre tjenester